Hur man förstör en fredag

Jag ska jobba hela fredagen.. alltså hela! Jag börjar 8:00 och slutar 21:30 på kvällen. Först på Norreport och sedan på Dragaregatan! Ska jag väl slita ut mig en dag kan jag lika bra göra det rejält. Allt eller inget!

image226

Måste ju ha pengar till alla mina resor!


Allt är bättre på sommaren

Vilka veckor vi har framför oss. Inte nog med att jag ska kolla på när mina vänner är översnygga på balen och att vi ska ha en jävla kväll i Ystad på lördag eller att det snart är student... dessutom är ännu en resa till Magaluf bokad. Jag var hemma i en hel dag innan jag bokade min nästa tripp ner där. 7 juni lämnar jag Ystad för en vecka i mitt andra hem. Och man skulle kunna tro att allt var tillräckligt bra här, men inte då! Dessutom ska Julia följa med mig på hela min resa och Thes och Veronika kommer vara där i fyra dagar. Jag är för lycklig!
 
Kanske vore på sin plats att packa upp den gamla resväskan nu? Nja.. 


Otroligt

Att man under tre veckors tid kan ha så kul och träffa så underbara människor. Jag vet fortfarande inte om jag tror det är möjligt.

Vilken resa.. Jag vill bara tillbaka. Vafan ska jag i ystad och göra när jag kan vara säsongsarbete på Magaluf? Vilken dumjävel jag är!

Spritiga i Mallis

Stromtrivs ar en underdrift. Jag alskar det har nere! Blir nog att jag stannar har en vecka till pa semester.. men vi ses snart skane! :D Saknar faktiskt er dar hemma