"Hard work never hurt anyone..

But I´m still not going to risk it!"

image104

Och min syster ska ha ett stort tack för att jag fick låna hennes bärbara dator på jobbet i dag. Tyvärr är jag inte kapabel till att sätta in elkontakten i uttaget, vilket leder till at batteriet är slut om exakt 8 minuter..typiskt!

Tidsfördriv

Jag, stephanie och Sara är stolta konstnärer till dessa tre bilder! Att vi är talanger är väl det ingen som tvekar om :)


64107-101


S - Alltså, jag tror att den här klänningen har blivit mindre.
J - Varför det?
S - För jag har inte blivit större

Optimisten Sara är en av de bästa!

Förresten var helgen riktigt bra. Åhus med Emma och träffade på allt ystad folk. Naken-Jessica? Jävligt trevligt och sen skulle vi ju egentligen inte hem till Tomelilla men så blev det ändå. Thai-mat med Emma, Shuman och Becky och sen lite dricka på det och min kväll var fulländan. Bilderna kommer finnas på pixbox någon gång i framtiden!

Nu ska jag äta popcorn med Sara. PUSS!

en mild liten pik

Igår på jobbet skulle jag köra in en vårdtagare i hennes rum i sin rullstol. Det var första gången som jag körde in henne och det måste tilläggas att det är väldigt trångt att komma runt med stolen.

Jag (efter mycket klydd) - Ah, detta är ju som att fickpakera bilen.
Vårdtagare - Brukar du köra in i saker då också?
Jag - Eh.. nej.

Men helt ärligt så trivs jag riktigt bra på mitt jobb!

För den här gången ska jag lyckas

Jag har bestämt att förändra mitt liv på inom två punkter, av två anledningar.

Det första började igår när vi är i Köpenhamn och av en okänd anledning känner Jane på mina muskler när jag spänner dem. Och vad gör hon då? Skrattar rätt ut. Inte heller ett sånt där retligt skratt, utan helt äkta och förvånande att jag kunde vara så klen. Alltså ska jag börja träna och den här gången ska jag lyckas!

Det andra var i dag på jobbet. Jag skulle koka ägg till en boende och misslyckades. Hur kan man misslyckas med att koka ägg? De var helt löskokta och gulan rann. Alltså ska jag utöka mina kunskaper i matlagning och den här gången ska jag lyckas!

Och dagens värsta var ju trotsallt när jag insåg att folk inte hör 3 välkända melodi när de ringer till mig längre. Det kan ju få vem som helst att bryta ihop!

Det är som man säger

Dagarna bara rusar i väg. Förstår inte var sommaren blir av, eller om man ens kan kalla det sommar. Men jag orkar inte bry mig om vädret.

Fått svar från högskolan med.. reserv 49. Fast jag är på något viss ändå nöjd med tanke på att förra årets snitt låg på 17,14 och själv har jag 16,7. Aja, hösten är ett stort jävla frågetecken men jag tvekar inte en sekund på att det inte kommer att lösa sig.


64107-100

Bjuder på en bild från studenten. Innan den här bilden har Jane redan tagit runt 20 bilder på mig och hon lyckades till och med få linslusen jag att bli trött på kameran!

Vad vill jag ha?

Min syster frågade mig igår vad jag vill ha om hon vann några miljoner. Jag strålade och sa: "Jag vill ha.."
Sen blev jag tyst. Vafan vill jag ha? Jovisst jag behöver mer pengar till Agia Napa och lite kläder är väl aldrig fel men det finns inget måste. Jag är nog nöjd med det mesta faktiskt.. vilken skrämmande tanke!