Det skulle väl vara träning?

Okej, jag struntade helt i träningen. Hamnade istället framför datorn med choklad och har precis ätit upp ett paket pringles. Nu ska jag dessutom gå och lägga mig. Men jag har inte ångest över det.. träna kan man göra när man är... död!


Greaaat

Efter att vakna hemma efter en otroligt kul kväll i går och känna sig pigg samt redo för ännu en utekväll, känns riktigt jävla bra!

Kvällen började lite milt igår med att jag och Lovisa åkte ner till Soft och tog vars en drink, tillsammans med Glende och Ekwall som åt en bit mat. Sen intog vi postitioner som generaler hos Glende. Eftersom jag och Lovisa hade planerat att dra vidare för att festa i Malmö, fick vi avsluta spelet utan någon vinnare. På tåget hade vi skittrevligt, konsumerade alkohol och började diskutera politik. Redan i Rydsgård började jag sukta efter en pölse, så det blev första stoppet inne i malmö. Sprang runt och drack öl och åt pölse som en riktigt dansk. Vilket påminner mig om en ganska töntig film som Lovisa spelade in igår. Jag tror jag (försöker) pratar danska? I alla fall hade vi stora förhoppningar om kvällen och det blev inte alls sämre när vi träffade på några vänner och de nämner Johan Glans, pub, längst bort till vänster. Vi sprang, möjligen flög dit! Gick lite diskret förbi Glans och satte oss hos några bekanta vi stötte på. Dock ville vi inte känna oss som några patetiska typer som snubblar fram och vill prata och störa hans kväll med vännerna. Så vi gick bara förbi.. för att vi inte riktigt våga hälsa på the pink sexmachine. Vi fick skjuts bort till klubben vi skulle på. Det frösat vi gör utanför är att stötta ihop med Ystadfolk, och kvällen fortsatte likadant. På något viss känns det mer kul att träffa bekanta ansikten från Ystad i Malmö än på barabar, det blir mer speciellt! Efter att ha dansat som galningar, druckit dirnkar och shotat i baren, stack vi till Orvars Korvar och vandrade sedan till lägenheten vi skulle sova i. LIten etta och vi var sex pers, så vi lyckades få skjuts hem av Jens och Thibo som varit i köpenhamn och jobbat. Hur jävla perfekt är inte det? De två ska ha ett stort tack och efter en liten vandring, dök jag ner i min säng halv sex på morgonen. Fyra timmar senare vaknar jag och nu tänkte jag till och med avancera mig med att sticka ner och träna.

Men frågan kvarstår ju, undrar om Lovisa mår lika bra? Tveksamt, väldigt tveksamt!

image216

Risk för risk

Ikväll ska det spelas risk hos Glende. Många som inte känner till det spelet, vilket är väldigt synd. För jag råkar vara grym på det! Efter det ska jag och Lovisa till Malmö eller Lund, vilket bestämdes för ungefär sköna tio minuter. Så helt plötsligt är man från början igen.

- Vafan ska jag ha på mig?
- När ska vi ta tåget?
- Vad ska jag dricka på vägen till Malmö/Lund?
- Hur ska jag hinna duscha?
- Hur ska jag hinna ta min powernap?
- Hur ska vi ta oss ner till Glende?

och igen, vafan ska jag nu ha på mig?

image215


Tänk som det kan gå snett - när man inte ligger rätt

Rimma är egentligen inte min grej, men var tvungen!

Var och sola idag efter träningen, och det var verkligen hur skönt som helst. Är dock helt röd i ansikitet nu men det lägger sig nog tills i morgon. Vad som däremot besvärar mig är att min armhåla är helt vit! Jag har legat med armarna för nära kroppen. Så nu är två tredjedelar av mina triceps bruna, resten vita och den vit färgen slutar ungefär precis efter armhålan. Läckert! Framöver ska jag tänka lite extra på att bre ut mig ordentligt i solariumet!


Aldrig mer beställa kläder från internet

Jag fick ett ryck häromveckan och beställde hem två klänningar och en tröja från internet. I dag kom paketet, och jag gav ifrån mig ett glädjetjut som fick både mamma och dagbarnen att hoppa till. Fem minuter senare var jag mindre nöjd. Den ena klänningen var gräslig rent ut sagt, är helt övertygad om att den inte hade de färgerna på bilden och den andra klänningen är egentligen lite för stor. Tröjan gillade jag förstås. Så nu måste jag ta reda på hur jag ska skicka tillbaka sakerna och göra ett löjligt övervägande om jag vill behålla den lite för stora klänningen. Mamma kanske kan få tvätta den en gång?


En ynka månad

En månad kvar tills jag ska till Mallorca på bartenderutbildning. Jag överväger ganska starkt att ha en avskedsfest, inte för att det blir något sorgligt avsked. Jag ska bara vara borta i två veckor. Mest för att det är en jävligt bra anledning till att bjuda hem skönt folk och konsumera alkohol.

image214


Jag svär

Igår jobbade jag på Tingvalla, där Periklas var. Perikles klassiker i all ära, men hör jag "Var är händerna?" en gång till kommer jag börja gråta. Kom med något nytt!

What a night

Vissa kvällar är oftast roligare dagen efter, när man tänker tillbaka. Igår var en sån kväll! Det började med att vi åt mat på Marinan. Fick en hel del kommentarer om att jag beställde mat från barnmenyn, men det var en mer lagom portion! Efter det begav vi oss mot teatern, höjdpunkten. Efter att Fritte Fritzon värmt upp oss lite kom Johan Glans in. Och herrejävlar vad bra han var. Jag skulle våga påstå att han var lite bättre igår, än han var i kalmar. En hel del upprepningar på skämt som man redan hört, men de är fanimej lika kul fortfarande! Efter det skulle vi egentligen till Julias vän men efter lite klydd hamnade vi hos Ekwall. Vilket var mycket trevligt. Grabbarna dansade glatt, och stämningen var på topp. Dock blev det inte mirakel för min del, så alldeles för nykter hamnade jag på barabar. Men det var mycket trevligt, likaså Max. Drog vidare på efterfest hos Oscar, som slutar i att folk somnar efter ett tag och Oscar, Veronika och jag startar ett eget disco och imiterar JD:s dans till 99 luftsballons.

Nu blir det snart jobb på Tingvalla och i morgon är det fest igen. Påsken har utan tvekan förvandlats till en av mina favorithelger. Denna långhelg får mig på sådär äckligt bra humör!

En varning till alla studenter

Jag tänker utnyttja min ålder och vara gammal och klok, för en gång skull. HA BEKVÄMA SKOR PÅ ER STUDENT! Låt mig vissa er ett skräckexempel.

image212

Här ser ni Sofies skor som hon hade på sig. Inte hög klack och ser faktiskt ganska bekväma ut. Hade hon gott in de ordentligt?

image213

Det blev inget Öja för Sofie. Watch and learn!


Saker kan visst det bara försvinna

Vissa saker är så självklara att man inte ens tänker på de. Som att sagor alltid slutar lyckligt, att Sara blir kåt när hon dricker öl, att killen på Max är bög och att saker inte bara kan försvinna. När jag och Julia var i Malmö förra lördagen handlade jag ett två-pack svarta vanliga strumpbyxor. Nu är de borta, helt borta! Jag kan fortfarande se de ligga framme på mitt rum, har ett ganska svagt minne att jag städade gaderoben och la in de där. Efter att ha gått igenom min garderob fyra gånger, resten av mitt rum tre, kollat mammas gaderob, datarummet och ja, till och med toaletten, har jag insett en sak. Saker kan visst det bara försvinna! Om någon försöker lära er något annat, så berätta att de har fel.

Egentligen spelar inte det någon roll, det tar en kvart att hitta ett par nya på H&M och jag har andra strumpbyxor jag kan använda. Men det har börjat handla om en annan princip, en som är så självklar och säker att det inte ens finns något att diskutera. Man vill alltid ha det man inte kan få!

Påsk för fan

Jag skiter i snön, har inte tid att vara bitter över bageteller. Blir det snöstorm i morgon är det mig ni finner i pulkabacken. Men helt ärligt, det är lååång helg. Fan va jag älskar påsken. Inte nog med att jag är ledig ikväll och i morgon, sen blir det jobb på Tingvalla. Och efter det är det ändå fest på Söndag och måndagen blir seg! Sen ska jag ta mig igenom några få arbetsdagar och bli överlycklig när lönen kommer nästa vecka. Sen är det en månad kvar. En liten månad kvar tills jag tar mitt pick och pack för en två veckors bartenderutbildning på Magaluf!

Bitterheten är borta, nackspärren likaså (nästan).. nu är jag fan på topp!

image211


Jag kan vara seriös

I går kom Spigget hit här. Eftersom jag nu har ett godis och kakförbud på vardagarna, gjorde vi dippa med grönsaker och till efterrätt hade vi jordgubbar. Riktigt gott och en film plus skitsnack på det, så blev det en väldigt skön tisdagskväll!

Blev inget jobb för mig i dag heller, nackspärren vill inte riktigt försvinna. Så länge den är försvunnen till helgen är jag nöjd. För då jävlar vill jag göra något kul. Och med tanke på att vi ska så vår älskade Johan Glans på fredag är mina förväntaningar höga!

image210


C-3PO

Det var i duschen, när jag skulle skölja av mig balsamet som det hände. Jag lutade huvudet bakåt, det knakade till och här sitter jag nu med nackspärr. Fick ringa och sjukanmäla mig till jobbet. Vilket har hänt några gånger den sista tiden.

I alla fall var jag helt övertygad om att jag hade haft nackspärr tidigare i mitt liv. Men har i dag insett att den smärtan jag känt vid de tillfällena, inte riktigt kan mäta sig med den jag har nu. Jag trippar runt här som
C-3PO, dock utan R2D2. Vilket jag kan tycka är synd, han verkar vara en skön vän. Nej, allt detta prat om Star Wars får mig att bli sugen på att slöa framför någon av filmerna. Geogre Lucas visste ju verkligen vad han gjorde!

May the force be with you!


Påsken 1998

Jag minns för ett antal år sen, jag skulle gissa på tio. Det var påsken 1998, jag var liten och sprang runt i vårt område iförd shorts och t-shirt. Nu tio år senare sitter jag här, några dagar från påsk och det snöar ute. Det var bättre förr va?


Jag blir nervös

En hel del av mina vänner ska ta studenten om 84 dagar, och herregud vad jag är nervös. Jag var inte ens nervös inför min egen student. Det är som om de känslorna jag inte förstod då, kom i kapp mig nu när jag börjar läsa om studentmössor och utsparkstider. Säga vad man vill om ystad, men studenten är utan tvekan en av de bästa dagarna på året!

image209


Före och efterbild.

Det här är Julia på pizzahut, innan utgång när vi befann oss nere i Agia Napa.

image207

Det här är Julia efter utgång.

image208

Snabbt och gott

Fredag, Agia Napa prereuionen, taco och lite för mycket alkohol.

image205

Lördag, bakis, shoppa i malmö med Julia, jobb på Tingvalla, fylletaxi och mat på Max.

image206


Hejdå mirakel

Nej, efter min baksmälla i dag säger jag stopp. Från och med nu är det inga mirakelfyllor som gäller längre. Nu övergår jag till max en flaska vin och salongsberusad!

Jag tänker nog hålla det en helg i alla fall...

Gamla (dåliga) vanor

Jag hade en tendens förr att hoppa ordentligt mat. Åt hellre kakor eller godis. I dag har jag hamnat där igen, då min kvällsmat kommer att bestå av drömrulltårta! Jag tjatar ut den kakan totalt, men jag kan inte låta bli. För den är delicious!


Ingen mening alls

Nästan fyra hela dagar har jag varit inspärrad i detta hus nu. Trots att jag älskat tiden som sängliggande, då jag kunnat se mängder av Scrubs och röra mig så lite som möjligt, börjar det bli lite frustrerande. Jag klassar mig själv som frisk nu i alla fall. Vilket utvecklar min klaustrofobi till en vanlig söndagsångest. En ny vecka med jobb och möjligheter framför mig.. suck!

Nej, men helt ärligt. Jag är faktiskt inte så bitter som jag verkar. Det var skönt att bara ta det lugnt några dagar. Dessutom kändes det skönt med ett samtal från Thes som sa att deras utekväll igår bara var okej och Julia hade blivit skitfull. Det gjorde min dag.. ungefär lika mycket som det här klippet från Scrubs. Helt ärligt, jag älskar Turks och J.Ds kärlek till varandra.



 

Dessutom måste jag slänga iväg ett litet tack till
Pauline som lärde mig hur man klistrade klipp från youtube!!