stormförtjust

jag är glad och jag vill festa.

Idag : GRATTIS LINDA!
I morgon: GRATTIS MAMMA, EWELINA, JOHAN!
På Onsdag: GRAATTIS SOFIE

Jag njuuuter!

Vad är en bal på slottet?

Balen var faktiskt väldigt trevlig igår! Tyvärr orkar jag inte berätta något, för nu ska jag soova. MEN här kommer en bild :D

image99

I'm singing out loud

Gårdagen blev en väldigt härlig kväll med Pütz, Jyns och Malin. Sov i tält för första gången i år och det var jävligt kallt, hårt och rent ut sagt hemskt men jag hade gott sällskap och en stor bouns med en berusad Malin. mer än så begär inte jag!

Skolan i dag var också underbar. Fika på morgonen ute i solen och sen var dne slut. Mycket planerande inför vår egna lilla läraremiddag. Hade helst velat vara med på den i subrunnsparken tsm med öp pch park, som jag nog klargjorde ganska tydligt men man kan inte få allt här i livet.

Lite bilder.. 

    


det bara leker!

Jag tror jag skulle kunna säga att skolan är slut nu. Alla arbeten är inne och betygen är så mycket bättre än vad jag förväntade mig. Endast ett ämne jag inte vet vad jag kommer få för betyg, annars har jag av de övriga tio kurserna som slutar nu lyckats samla på mig fem Mvg och fem Vg. Jag är helnöjd!

Så eftersom vi är så fruktansvärt duktiga ska vi fira det här ikväll med att tälta och dricka alkohol. Så nu ska jag snart gå och vila en stund. Firade ju Steffi igår, god smörgåstårta, strålande sällskap, premiären var bra och allt var bara kanon. Kom hem runt halv tre, pluggade det sista och somnade sött vid fyra snåret. klockan började ring runt sex.

För vi älskar det!


Närmare sig slutet

Bara några få skoldagar kvar och på torsdags morgon sätts betygen!! Nu har jag bara ett arbete och lite i religon att göra sen är det över!

För vi ska ta studenten, för vi ska ta studenten..

OCH i morgon fyller Steffi 18 och det ska vi fira! Efter det ska i klä ut oss till pirater och se premiär av Pirates of the Carrabean!! Livet är bara för härligt ibland!


Ojdå!

"Du som vill försöka få VG eller MVG i Svenska B ska till den 15 maj 2007 ha skrivit en läslogg på en klassiker..."

SKA? Oh, fuck. jag erkänner att jag ligger lite illa till det.. nu har jag en läslogg att skriva under natten och jag hoppas att min lärare inte bryr sig om att jag lämnar in den nästan en vecka efter deadline. Vafan, bättre sent än aldrig?

Nej, mina vänner. Jag har en lång natt framför mig.. jag behöver godis till det här!


Vilken dag

Igår hade jag min uppkörning och klarade det!! Känns helt enkelt underbart.

Cyklade glatt hem från trafikskolen efter att ha betalat det sista och på vägen hem träffade jag Thes. Hem till mig och tog bilen, hämtade Natti, hämtade Julia, körde ner runt i stan. Körde Sara och malin hem och åkte till mcdonalds. Mcdrive måste man ju prova. Lämnade av folk, hämtade nya! Iaf slutade det med att jag, Sara, Sandra, Malin och Steffi körde till puppisarna. Som är så sjuukt söta just nu! Körde hem igen. Jag, Sara och Steffi åkte ner till Jessica och åt filmjölksbröd. Trots att jag precis ätit var de totalt oemotståndliga. Efter en kvart åkte vi vidare till Ungdomens hus, där vi såg treornas examenskonsert. Var väl några bra låter och vi åkte ifrån efter att vi hade hört Elin sjunga. Folkrace och Sara visade röven. Vi fick dubbelt upp tillbaka och jag måste erkänna att man tappade koncentrationen på körningen när en bil med två håriga rövar kör förbi en. Välsigt vacker syn må jag säga. Lämnade av Sara och jag och Steffi körde och hämtade JuliaPulia, Lovisafisa och krissepisse. Nästa stopp blev ännu en gång MACKADONKAN!! En glass på det och sen ut på vägarna igen. Körde krissesPANG-runda! In på en mörk skogsväg.. 30 km? HELL NO! Jag var skiträdd. Hörde de andra säga att jag skulle sakta ner lite men skräcken hade fanimej tagit över. Vi kom levande ut iaf! Blev en tur till tomelilla. Mötte upp Emma och Madde. Körde runt lite och över torget såklart. Dundrande kärlekslåtar och fem vrålande tjejer på det, är vackert! Tillsist sjönk stämningen en aning och allt bilkörande/åkande tog ut sin rätt. Lämnade av alla och för första gången under dagen körde jag ensam.

Det var en härlig dag i alla fall och nu har jag några mer eller mindre hemska bilder att lägga ut på pibox. Tjohej!

image92


Ibland behövs det bara en paus

Jag har kännt mig socialt handikappad sen i onsdags. Då min mobil helt brutalt bestämde sig för att inte starta, men visst. Inte mycket att göra. En tripp till malmö för att få den lagad låg på min topp-10-lista på att göra saker.. ganska långt ner förståss. Jag fick överleva utan mobil och jag är nästan förvånad över hur lätt det gick. Svårt att få tag på nummer och ingen kunde få tag på mig men annars inga större problem. Och alla problem har ju även sina lösningar. När jag provade att sätta i gång min älskling för en stund sedan för ungefär 100 gången startade den.. HELT JÄVLA OTIPPAT! Men vem klagar.. han behövde väl bara en mental paus. OCH, det behöver vi alla ibland!


Lööördag

Precis varit nere på stan och handlat present till Mangebange! Hoppas att det blir lika skoj som vanligt hos Mange och utan intrigerna den här gången kanske.

Lite bilder från när vi tapetserade på mig och min syster. Och en bild på mig och Sandra! Hos Mange för ett tag sen?
 
       


Standing in the sunlight laughing,

Volleyboll i ösregn, det är något speciellt som gör det så kul. Friluftsdag i dag, dåligt väder men de flestade spelade volleyboll och det var kul. Men när två av tre lärare åker hem för att de fryser och eleverna börjar vandra de med så tappadade man suget. "Inställning är en avspegling av ledarskap" säger man och visst stämmer det. Gustav var kvar och vi övriga fortsatte att spela volleyboll. Efter en revanschmatch begav även vi oss, raggarunda i staden och sedan hamnade jag här. Och senare i dag ska jag fika med min älskade Julia (L)


image88

ge mig en kyss innan du går,
en kyss att bygga en dröm på

oskulden

I dag hade jag min första huvudvärk.. NÅGONSIN!

Började helt brutalt vid vårt oförberedda prov. Jag läser frågorna om och om igen.. jag förstår inte innebörden. Sen kommer den stickande känslan i armen. Ett finger somnar, två och snart var hela armen helt jävla avdomnad. Försöker skriva, kan knappt stava och det är precis som jag sluddrar fram orden. Sen börjar det sticka i munnen.. halva tungan och ena kinden domnar av. Det blir bättre och slutar med att jag får en smärta i huvudet. Min första huvudvärk och nu kan jag bara undra vafan jag har skrev på provet?

Matteprovet gick inte heller bra i dag och jag ligger efter med minst två arbeten. Fan, jag har tappat det.


Senaste tiden

Fullt upp de senaste dagarna. Tapetserat här hemma och det har väl sina ljusa och mörka stunder! Fick i alla fall en paus igår, som innebar am:fotboll! Solen strålade över oss och men kunde inget mer än att älska situationen! På kvällen blev jag medtvingad på spiderman 3. Den var bra, men hade nog kunnat vara ännu bättre om man sett ettan och tvåan. Efter filmen hamnade vi på bar a bar. Och det var faktiskt skoj. Var ett tag sen jag var ute, och jag måste erkänna att jag saknat det!

Och till en annan sak! Jag har fått UPPKÖRNINGSTID!! Den kommer äga rum i maj och jag bara hoppas att jag kommer klara det.. Problemet är att jag kommer missa en del i skolan för att jag sak köra. Missar både redovisning och prov i matte på fredag. Men det får lösa sig!

PUSS


Valborg

Valborg igår och det firades först med grillning hos Erika och sedan fest hos Henke. Det var jävligt trevligt! Jag var inte sugen på att dricka så det blev bara lite öl och sen höll jag mig nykter under kvällen. Somliga var ju mer nyktra än andra och kvällens bästa måste vara Sara! Hon gav oss alla ett GOTT skratt! Full och kåt säger vi och Sara sa "KOM SÅ GÅR VI OCH KNULLAR!" Tack Erika, Tack Henke och jag måste nog säga tack Sara, för du förgyllde fanimej min kväll!