helgen jag har väntat på

Jag tror det var i söndags som jag blev taggad för lördagskvällen. Nu blev det ju inte alls som man tänkt sig, jag skippar bartömning på Marinan och en utekväll för jobb på Tingvalla. Tio timmars arbete och jag går in på min sjätte arbetsdag. Den slutar på söndagen och sen jobba på måndagen igen. Jag kommer vara bitter nästa vecka. Jag behöver något kul på helgen för att överleva. Men det här kommer säkert också bli kul. Träffar ju folk där med! Nästa helg kommer jag behöva ta igen allt rejält, men det lär väl inte bli något större problem. 

 image141
Snorklar i medelhavet. Ayia Napa.. älskade Ayia Napa!


Alla dessa bilder

Kunde mycket möjligt blivit en bild från den kommande lördag, men detta var då förra fredagen. Fin kväll det där!


image140

Andas ut, andas in

Jag har verkligen inte orkat med den här dagen. Speciellt av tre anledningar. Jag har en hemsk mensvärk, känner mig febrig och är så jävla irreterad på dagens ungjävlar. Jag har blivit en riktigt kärring. Dagens ungar är rent ut sagt elaka och respekten för vuxna har totalt försvunnit.

Dock finns det två positiva saker som jag har kommit fram till som vikaire.

- Havregrynsgröt, mjölk och sirap är en strålande kombination.

- Jag ska aldrig bli förskolelärare.


Man fuskar fan inte i kortspel

Blev nerlurad till Glende igår där även saimon var. "Ta med dig Snease och öl" och det var väl fixat utan större svårigheter. Spelade lite kortspel och jag fick fyrtal. Nollade saimon som låg på poäng av 46, när man skulle ha 52. Tyvärr lyckades jag inte på mig en vinst för den saken skull, men att nolla Saimon kändes lika bra det. Och nej, jag fuskade inte. Åkte hem tidigt då jag skulle jobba idag. Nio timmar med barn är välditg jobbigt ibland, men jag gillar att jobba mycket. i morgon blir det nio timmar till. Halv nio till sex! 

Dessutom måste jag klaga på hur dåligt fixat allt var i dag. Helt plötsligt satt vi tre helt nya vikarier med 15 barn, som vi knappt kunde namnen på och bara träffat några timmar och vissa inte träffat överhuvudtaget. Trygg miljö för barnen.

Sara är en av de sjukaste människor jag känner..  Lördagen ska bli lika vild som bilden. Mina vänner, ni är på?

image139

jag är uttråkad.. igen

Detta duger inte, jag behöver nya utmaningar. Något som piffar upp tillvaron!

Onsdagen och lördagen är ljuspunkten just nu. På onsdag kommer lönelappen och på lördag är det bartömning på Marinan. Det ska gå vilt till och en lugn kväll på fredagen, ska göra mig helt utvilad och redo. Jag är fan redan taggad! Men först innan ska vi ta oss igen om veckan. har mycket jobb så det ska väl inte bli några problem.

image138

Dessa människor är några av mina allierad, de sviker då aldrig en utekväll!


Tja

Juliante här. Gemytligt som jag säger. Det säger jag med, Jessica vet nog inte att jag har tagit mig in här och skrivit.. Jo, jag har varit till stor hjälp nu. Kände bara för att lämna ett litet avtryck. Som när man trampar i nått lerigt så ser man sitt fotavtryck. Mycket coolt. Jag gör det med ett foto med en mjölkig drink i handen och en hylning till alla våran Jessica. BYEBYE


64107-62


64107-55

Gemytligt som Juliante skulle sagt

Jag hade ett mål för kvällen, jag skulle inte vara med på bild. Mest för att det har blivit en dålig vana.. allt är Glendes fel. Hat åt Glende!!
 
Iaf blev det en bra kväll. Lite dricka hos Julia, sen vidare till kanfall, lite mat, bar a bar, mat igen och efter det efterfest hos Glende med tv-spel. Rätt så fin kväll faktiskt förutom en del tjafs som var elt meningslöst!


Kroppen säger nej, men själen YES!

Ja, veckan har inneburit mycket jobb och trots att min kropp skriker nej, är själen med på en utekväll.

Moi and Juliante, såklart!

image137

Dagar man egentligen älskar

Jag älskar att bli väckt av Anitas klara stämma på morgonen. Speciellt tio i sju. "God morgon Jessica, kan du jobba i dag?" Kvittrar hon fram. Själv är jag lite mer skrovlig i rösten när jag får fram var och när?

Med orden; halv åtta, kris, hedeskoga kastar jag mig in i duschen. Jag trvis i Hedeskoga. Den krisen jag hade stressat till bestod av två ungar som kastade sig över mig. "MIN JESSIICA". En kvart senare satt jag i soffan med sex ungar över mig som skrek "Min mamma" Say what? Lämna mig ifred. Det bästa var ändå att leka "hela havet stormar" och varje unge började gråta när de åkte ut. "jag satt på den stolen först." Suck...

Så egentligen skulle jag sluta halv två, men så kunde jag få förlängt till halv fem om jag ville. Och jag säger ju inte nej till mer jobb. Men barnen hade lugnat ner sig och gud vad mysiga de egentligen är och personalen på det stället är så härliga människor. Så nu ska jag vara där i morgon igen och även jobba några timmar med Spützan. Förresten så älskar jag att jobba, var så speedad när jag kom hem att jag tog ett medel-puls pass!

Nej, nu kallar tv:n!


Ayia Napa reflections

Andra kvällen på Ayia Napa då min feber var som värst, men fan vilket jävla leende jag ligger inne med!
Jag som tyckte jag tog det lugnt..


image135

En början till en god gärning

Det var en tanke som blev till en intresseanmälan och nu ska jag på ett möte i malmö på fredag. Vi får väl se vad detta leder helt enkelt!

Förresten har jag nog lite för mycket planer just nu. Spanien, Amsterdam, Gotland, Tyskland..har jag glömt något?

image134

36-årsfest!

Igår var det den 15 september, vilket innebar min födelsedag och Sara och Julias 18 -årsfest! det började med mat och efter ett tag kom fler och fler folk. Snårestads skola fick liv igen och jag har alltid lika kul där ute faktiskt. Vi dansade och drack och alla var på perfekt humör. Sen skulle vi då till Öja, och det var ett stort misstag. Kommer dit till usel musik och jag tappade verkligen allt humör och Sandra sin plånbok. När musik väl blev lite bättre var det inte lönt, jag hade redan bestämt mig. Öja sög!  

Men jag tackar Sara och Julia, mina älsklingar! Vi kanske ska ta och utnyttja Julias present ikväll. Lite vattenpipa hade suttit bra, dock lämnar vi Saras presenter åt henne!!

image133

Ett år närmare 20

Och ännu en gång lyckades vi få till en toppenkväll. Och ikväll smäller det rätt rejält. Min födelsedag och sara och Julias 18-årsfest!

Nej, nu ska jag ner och äta lite tårta som blev över sen igår. Tjohej!

image132

Det har blivit lite av en dålig vana!


Ska jag? Bör jag?

Tja, varför inte!

"Det finns inga dåliga väder..

..bara dåligt kläder!"

Regnet i dag var ett stort hatobjekt, då förskolan som jag har jobbat på idag följer mottot här ovan. Så jag tror ni alla kan gissa vem som i TVÅ timmar stod utomhus när himlen öppnade sig totalt. Just det, jag!


Mina vänner, ställ er upp!

Lördagen blev en höjaderkväll. Överallt och ingenstans!

Den började iaf hos Julia, sen stressa ner till tåget. Träffade upp Saimon, vidare till Mange i Rydsgård, lite förfest med härligt folk. In till ystad till Viktor, lite nytt folk. Sen ner mot stan. Jag, Julia och Thomsen hamnade efter lite rundvandring på donna gina för att sedan sätt oss på kings head och ta något att dricka. Väl uppe på bar a bar gick tiden fruktansvärt fort. Men jag hade kul, och träffade en hel hög med människor som förtjänar några stjärnor. Jag och Julia firade toppenkvällen med ett orginalmål på max. Satt precis var det skulle. Sen vidare på efterfest! Pool och bastu. Jag badar om någon annan bada och ja, det slutar ju självklart att jag ska bada och SNUBBLAR lite sexigt ner i poolen. Sen bastu, mer sprit och bodyshoots. Julia lämnade oss runt fem snåret och det var ju tänkt att jag också skulle hem men jag hamnade på nästa efterfest istället. Lite snapsar för att sedan somna med två andra i alldeles för liten soffa. Vaknade och mådde relativt bra efter kankse två timmar sömn. När jag väl började gå hem kom allt ikapp mig. Hem, duschade och stressa mig iordning för att sedan gå till Max och My och fira deras födelsedagar. Åt det lilla jag kunde få ner och hoppades att det inte skulle komma upp igen. Sen film med My och efter ett tag kom Robin också och det slutar med att vi tre kusiner somnar i My´s säng. På kvällen blev det film hos Julia med henne och Lovisa. Jag lyckas somna igen.

Ge mig fler såna här lördagar, och nästa lördag är det min tur att fylla år!!!

image130
J, J och J! ;D

                                                                  
image131

Jag, Emma och Julia med sin elefant (njäee, slide!)

Hos Emmaklämma

Är hos Emma i tomelilla nu, elelr ja. I Jockes lägenhet? Hos Emma och Jocke? Anyway.. medan hos duschar så ska jag bjuda en bild på henne som jag hittade på datorn. Hon är rätt söt! :)

image129


Aldrig, nej

Jo, men en spizer säger man väl inte nej till? Inte jag iaf på Saimons balkong. Det slutade förståss inte med en Spizer och sen blev det en kort visit på en fest. Sen bort till kvällens riktigt planer. Braveheart med Thes och Sara. Det blev ingen Braveheart utan en massa skitsnack istället.

Jag är fan inte vacker ikväll, eller snarare skulle jag vilja påstå att jag var perfekt fredagssunkig! Aja, i morgon är det planer på en brutal helkväll. Även om jag just nu inte är det minsta sugen på alkohol, tror jag det kommer tillbaka i morgon. Godnatt!!!

image128

För det är FREDAG!

Så härligt, jag älsar fredagslycka. Och ikväll blir det braveheart med Thes och kanske några andra. Och i morgon ska jag och Julia ut, brukar alltid bli riktiga dunderkvällar med henne.

FINT!


Apropå ingetting..

Jag fick höra det sjukaste igår och nu reagerar jag på det.

MIN MAMMA HAR RÖKT VATTENPIPA! Inte visste jag att 50+ kategorin satt och hade såna saker för sig. Men jag ser faktiskt oss, om 30 år göra precis likadant.

oohlala

image127

WHEN I SAY AYIA, YOU SAY...?

Vi lever för helgen

Lördagen var klockren. Först Dennis 20-årsfest med bra sällskap och god dricka. Hela kvällen gick så fort och det blev nog lite mycket för alla. Drog sedan vidare in till ystad och Barabar! Somliga svek och jag vandrade in med Anders som jag sedan blev av med ganska fort. Hittade Julia och massa andra och vilken lyckad kväll det blev. Vilket sedan förstås straffade sig på söndagen när jag vaknade med ett dunkande huvud och ett svagt illamående. Längesedan jag var bakis och det blev en äkta söndag! 

image126