Nu är det dags att visa lite karaktär

Efter att precis ha kommit hem från träningen, ätit relatvit nyttig kvällsmat och hamnat framför datorn utbrister mamma nerifrån:

 - Jessica, jag har handlat choklad till dig!
Heelvete, tänker jag! Skulle ju vara lite nyttig..
- Nej, tack jag vill inte ha....... eller jo, vänta så kommer jag.

Nu ligger chokladet framför mig. Det är ingen tuff kamp, jag har redan förlorat!


Jävla skit

Vaknade 20 i tolv i morse och solen strålade in genom mitt fönster. Min första tanke gav mig riktigt ångest. Av någon anledning fick jag för mig att det var sommar. "Helvete, jag borde ha varit på stranden för någon timme sen!" Ångesten försvann inte när jag kom på att det var mitt i vintern..

image194
Favorit i repris

Inte lika bra

Efter förra helgens succe, blev denna snäppet sämre. Fredagen hamnade man på ett bråkigt barabar och i lördags i malmö på Adelgatan. Malmö skulle ha blivit bättre. Jag tror vi alla saknade det där lilla extra igår, vi var inte riktigt så mycket på G som vi borde eller brukar vara. Det blir väl som man gör det till och vi gjorde det inte till det bästa. Glende kom dock som en räddare i nöden och hämtade oss. Jag somnade i bilen innan vi hann lämna Malmö.

Sverige - Tyskland

Så där satt vi på Julias loft. Sex stadiga grabbar och vrålade till handbollen. Jag, Julia, Jannie, Thes, Carro och Lovisa. Vi litade på Sverige ända in till de sista 13 sekunderna, då det istället för att bli 30 lika, blir det 31 - 29, jag tror vi dog? Men vi vaknade ganska snabbt. Speciellt jag och Julia som skiter fullständigt i denna jävla handboll egentligen. Vi återföll i gamla rutiner och snackade skit. Men visst jag uppskattar handboll.. ibland!

Starkt tvivel

Man ska aldrig lita på medier och jag blir extra kritiskt när jag ser det här! Bilden ser ju till och med ihopklippt ut.

Det är ju uppenbarligen något som inte stämmer

Jag fick en jävla käftsmäll av ett barn idag. Inte bokstavligt talat då förstås. På jobbet sitter vi och ritar några stycken och jag väljer att rita en hund. Då utbrister en två år gammal flicka, "Aah, en gris!" Jo, men visst.. tack..

Men sjukare saker har faktiskt hänt i dag. Jag powerwalkade 20 minuter extra på gymmet för att se slutet på handbollen. Jag tränar extra för att se på handboll.. nej, allt är konstigt!

image193
Lite sådär halv-lost i dag, som den gången när jag fyllde 18 och blev kidnappad av Julia. Jag glömmer aldrig hennes min precis innan hon slänger på mig halsduken! Luriga jävel..

Bilder säger mer än ord

Jag orkar inte riktigt skriva så jag tänkte beskriva min helg med några bilder istället.

FREDAG!
   

Vi firade Carro som blev 18 och bildade världens bästa air-band! Riktigt skön kväll med god mat, mycket vin och dans till sommarens hits!! Hoppas du gillar kexchoklad, Carro :)

LÖRDAG!
    
Sebbe och Marinas 20årsfest och vilken fest det blev dessutom. Jag blev en val som skulle prata Norska medan Julia var en flamingo som skulle gala som en tupp. Hamnade med trevliga, helt okända bordskamrater och med en thomsen på en hörna. Jag hade grymt kul. Blev ju en hel del alkohol och dansande, dessutom kom en del bekanta till Sebbe och Marina efter middagen som jag har saknat sen tiden på bf. Kvällen slutade med barabar, där jag träffade väldigt många välkända ansikten och tog någon snaps för mycket. Sludrande vandrade vi till Max där jag började flörta med personalen, vilket gör att jag får extra mycket pommes. Min kväll var gjord!


Gud gillar mig

I dag skulle jag börja 08:45 på Norreportskolan och vara assistent till en tjej i rullstoll. 09:45 vaknar jag av ett sms från Sandra. HELVETE!!!! Jag hade försovit mig och desutom ganska rejält. Ringer till resursenheten, ber om ursäkt, duschar, klär på mig, upp med håret, hoppar över frukosten och iväg. 10:15 är jag på Norreport där jag får reda på att hon jag ska vara assistent till är sjuk. Ursäkta? Jag hade väl inte direkt rätten till att klaga eftersom jag själv försovit mig. Ganska bra att hon inte var där också, eftersom hon då sluppit att stå och vänta på mig i morse. Så jag såg det som ett tecken, att det var ödet när jag klickade på stäng av istället för snooza i morse. Jag insåg redan här att gud gillar mig. Och bättre blir det efter att jag pratat med resursenheten igen. De tyckte inte att det var särskilt vänligt mot mig att inte meddela att hon har blivit sjuk, så jag skulle dessutom få betalt för dagen. Så idag fick jag betalt för fem timmars arbete som jag inte gjorde. Jag tillbringade tiden med att kolla på OC istället.

Som sagt, gud gillar verkligen mig!
image186

Jag, Stephanie och Sara snorklandes i medelhavet, under vår vistelse i Cypern. Hör och häpna mina vänner, men det verkar som om Cypern får ett återbesök i sommar!!


Jag må vara gammeldags

Jag tänker skriva ett enkelt hat-inlägg till alla nya uppdateringar det finns. NEJ, jag vill inte ha den nya uppdateringen på internet explorer och inte heller den nya uppdateringen på winamp. Jag är nöjd med saker precis som det är. Varför klydda till det för mig?

Så tänkte jag i alla fall inte i går. Då jag gav mig på den där nya versionen av windows internet explorer, och det slutade med att jag inte kunda kolla på några filmer på youtube eller facebook längre för att jag inte hade den nya versionen av flash player som min dator inte kunde ladda ner. Dessutom så funkade inget annat heller riktigt som de skulle. GLÖM DET! Efter många djupa andetag och några nervsammanbrott senare fick jag avinstallera skiten. Så nu sitter jag här med mina gamla program igen och de fungerar perfekt som alltid!

Det kan ju förstås vara jag som inte är alltför händig med datorer, men det vägrar jag att tro på!

Jo man tackar

Jag laddade min gamla mobil igår för första gången på två månader. Den började plinga direkt om sms. Lustigt tänkte jag eftersom ingen har det numret. Visar sig dock inte vara någon jag känner. Utan en Lars-Erik från Uppsala som berättar att han ligger och tänker på mig och så gärna vill att vi ska passa ihop. Och av det han vet om mig nu vill han säga att han älskar mig.

Jag tror nog han har skickat fel och jag känner faktiskt lite medlidande för tjejen som aldrig fick sin kärleksförklaring.

BOS

I kväll ska jag träffa Julia, Lovisa och Thes. Vi ska fira att Julia lämnar oss på onsdag, för en veckan på Gran canaria med lite film och godis.

Hon kommer vara så BOS när hon kommer tillbaka. Brun Och Snygg alltså. (Förkortningar kommer alltid att vara en hit.)

image185

Något extra

image184

Ibland får vi till det bara och lyckats bli sådär äckligt snygga. Jag älskar min dubbelhaka!

Reunion

Egentligen är väl reunion helt fel ordval men det känns faktiskt som det. Kommer inte ihåg senaste som vi sågs allihopa så det ska bli riktigt skönt ikväll men lite mat och skitsnack! Thes har ju varit en vecka i Sälen, Natti har jag bara sett lite kort på juldagen men inte snackat ordentligt med och Steffi har jag nog inte sett på flera veckor. Sara, julia och Lovisa som också kommer närvara har jag förstås inte lyckats bli av med den senaste tiden. Men jag är väl ganska nöjd i alla fall!

image182

Jag gör det i morgon

Jag är en äkta "jag gör det i morgon" - människa. Jag skjuter upp allt om det går. Men det är faktiskt med smärta som jag erkänner att jag inte kan skjuta upp att städa min gaderob längre.

image181

Jag hittar inte mina kläder längre. Och jag har faktiskt tröttnat på att stå och gräva med handen in i gaderoben för att leta efter rätt matrial. Alltså har i morgon äntligen blivit i dag!