Tre sportchoklad om dagen, är bra för magen

..eller hur var det nu?


och apropå min mage,



Sola sa jag!

VIlken skön dag! Jobbade i natt och efter att ha lämnat bilen på verkstad, handlat med mamma så blev det stranden från halv elva till fyra. Fyfan va skönt det var! Inte för varmt, inte för blåsigt och det gick t.o.m att bada i vattnet en gång! Sen att jag för en gång skull använde åttan flitigt har gjort att jag inte ens bränt mig. Ikväll ska vi dessutom toppa dagen med lite volleyboll på stranden.

Nej, det är för fint väder att sitta inne. Solen. Läsa. NU!

Jag fick min sommar

Gud vad jag älskar solen och sommaren. I morgon blir det hem om efter jobbet och sen direkt ner till stranden! Kommer vara där runt nio och det känns väl lagom? Ska bara hitta någon annan idiot som kan stiga upp så tidigt, och som dessutom är ledig.

Har tre nätter till framför mig att jobba sen kör jag upp mot Gränna för att tillbringa någon dag i en sommarstuga med Tomas. Åker hem på fredag och sen är det jobba hela helgen igen. (suck!) Men de här nyktra veckorna har nog bra varit bra för mig. För agia napa närmar sig med stormsteg och med tanke på mina resor till Magaluf, behöver nog min lever vila upp sig lite. För en sak vet jag.. agia napa kommer bli hårt!



Jag och Lovisa från förra resan, pimplande på vårt fina 16 krs vin!


Bright eyes - first day of my life

I don't know where I am
I don't know where I've been
But I know where I want to go



Vissa låtar blir aldrig dåliga

Ooooooooh



Ikväll ska jag in till skivarp, staden där allt händer. Eller okej, en mild överdrift. I alla fall ska jag träffa Sofie :)

Söndag

Det är inte omöjligt att mina vapendragare ser ut såhär i dag!



Jag har för många bilder som jag behöver dela med mig av!


Gör om, gör rätt

Alla har PMS, mer eller mindre. Somliga gråter, andra blir arg och jag själv får lust att städa. I dag började jag först med ett skåp inne på mitt rum, för att råka gå in när mamma höll på att måla om vårt före detta lekrum.

" MAMMA, du måste tejpa listerna när du ska måla. Annars kladdar du bara!!!"

Låt mig uttrycka mig enkelt, hon är hopplös. Allt ska gå så snabbt som möjligt, och därför blir det aldrig ordentligt gjort. Därför tog jag över och gjorde mamma till min "springpojke". Hon fick hämta diverse saker till mig och när jag väl tejpat för allt som hon kunde kladda på, fick hon lov att måla, lite.

Man kan ju undra vem som är den vuxna av oss...

Att somna till scrubs

Jobbade i natt, så när jag kom hem på morgonen bestämde jag mig för att kolla på några avsnitt scrubs. Under mitt tredje somnade jag. Eftersom jag ser avsnitten på datorn, går de på repeat om jag inte stänger av. Så under mina två timmars sömn har jag hört avsnittet ungefär fem gånger. Detta resulterade i konstiga drömmar om JD, Elliot, Elliots vännina (som var med i det avsnittet), dr cox, carla och Turk. Först var det någon sorts sexdröm som jag inte tänker gå mer in på här, men ganska snart utvecklades det till ett krig på avdelningen. Dr cox och ett gång AT-läkare mot mig och resten. Alla hade olika vapen, från hammare till en laserpistol. Mitt vapen var en mask man hade för huvudet så det gav mer effekt om man skallade någon.

Jag tror jag avslutar här faktiskt.


Städa, städa

Efter att ha tillbringat morgonen med Scrubs, tog jag sedan tag i mitt liv. Städade min gaderob och slängde en sopsäck med kläder. Sen gick jag vidare till vårt skåp där nere som är fullt med skor. Bort med de som inte används och de andra placerades i ordning.

Känns som en ordentlig storstädning är på gång här hemma. Varenda vrå töms och varje skåp städas. Nu när mamma inte är dagmamma längre, är det en hel del som ska bort och när man ändå är i gång kan man ju lika bra ta våra saker också som inte behövs. Ingen liten uppgift i ett hus man bott 30 år i!

Var är sommaren i Ystad?


Nu kör vi

Shopping på Nova Lund med Thes och Julia. Jag hade min budget, lovade mig själv att hålla mig till den och misslyckades. Jag blev i varje fall två par skor, två tjocktröjor, ett linne och en sjal rikare. Så det känns faktiskt mer än okej! Dock leder mer kläder till att jag måste städa min gaderob igen. Varför lyckas jag inte med att behålla den städad?

Och till helgen? Jobb, jobb och åter jobb. Jag kan verkligen inte klaga på att jag jobbar för mycket men jag jobbar nästan alla helger fram till vi ska till agia napa och enågon vecka efter det. Finns i alla fall två positiva saker med det - man får ob-tillägg och dessutom så slösat man inte upp några pengar i baren.

Den vise hör ett ord, men förstår två.


Jobb, jobb

Hösten är ett stort frågetecken och jag kan inte mer än älska det. Känns skönt att inte ha något planerat och kunna göra precis vad man vill. Just nu lockar Norge en hel del. Har börjat kollat runt på några olika möjligheter jag har och jag vet bara en sak; jag vill prova på något nytt! Sen att det faktiskt kan innebära ett helt vanligt servitris jobb, gör inte så mycket!

Men för att överhuvudtaget kunna få ett jobb måste jag skriva en ordentlig cv. Min akuta som jag gjorde under tio minuter funkar inte. Det får bli veckans mål tillsammans med att städa gaderoben och i alla fall ha gått fem km i skogen en gång.

Hemma igen

Magaluf var som vanligt ingen besvikelse! Nu känns det faktiskt skönt med lite nyktra helger framför mig för att sedan återuppleva Agia Napa igen. Sommaren 2008 är nog utan tvekan en av de bästa sommaren i mitt liv. Och till stor del kan jag tacka dumjävlarna i Magaluf för det!




Här ser ni dessutom alla vi sju som bodde tillsammans i deras lilla tvåa!


Hur snål vågar man vara?

Sitter och väntar på att flygstolarna ska bli billigare ner till magaluf. Just nu kostar en 1900 kr tur och retur. I morse kostade den 2300 kr. Men hur länge vågar man vänta? Snart kanske någon annan köper stolen. Men tänk sen om man ser att den blir billigare efter att man köpt den. Kanske lyckats tjäna 400 kr till på att vänta. Då snackar vi om ungefär 8 drinkar nere på Magaluf, 16 stora (0,5 liter) öl på treo eller runt 40 pizzaslices.

Är det värt risken?


Vilket slit

Kvart över åtta lämnade jag huset igår för att jobba hos pappa. Halv tio på kvällen var jag hemma igen, efter en dag full av släpande på stolar och besiktning av bilar. På onsdag ska vi riva upp golvet i ladan och sen spika nytt. Jag kan ha en karriär som byggare faktiskt!

Och hey, på fredag drar jag och My ner till min favoritstad, Magaluf!