Och solen knalla in genom persiennen i fönstret,

Jag är ganska övertygad om att mitt humör steg med vädret. Trots att det finns de stunder då det är för nära att ångesten kommer igen, så trivs jag med tillvaron.

I morgon ska jag först vara lite i skolan och verkligen ta ork till mig och plugga (!) Först friskvårdsmassage då jag ska öka min kunskaper om zonterapi och efter det matte. Här ska jag jobba lite men främst av allt ta igen mig till svenskan då jag ska börja arbeta med mitt tal till muntliga nationella prov som ska handla om rasism. Och sen efter skolan blir bara dagen bättre och bättre. Firar fredagen och lovet med Tokken och senare på kvällen ska Ayia Napa gänget längta oss några månadet fram och äta taco.

Men nu kallar min säng på mig.


I never thought Id be standing where I am

Det är med glädje jag kan lite halvt skryta om att jag och Sofie lyckades få Mvg i projektarbetet! Vi har så mycket just nu. Finns så mycket att tänka på och alldeles för mycket som måste lösas och tar ens energi. Boka in massa intervjuer och studiebesök, arbeten som ska vara klara och sist men inte minst ens fritid ska planeras. För även om det inte handlar om stora eller tråkiga saker, tar det på krafterna. Helgen är fullspäckad och kanske delar av lovet också. Hela tiden så många måsten och saker som ska vara klart. Min hög bara växer och jag vet inte var jag ska börja längre. Bäst att ta tag i en del av det!

Bye

Jag tog mig i kragen

Jag genomförde puls-passet och nu efteråt är jag stolt över mig själv. Jag får tacka Julia, hade inte hon tränat hade inte jag heller gjort det! Hon gjorde så att min motivation kom tillbaka. DET är något att skryta över ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan krypa ner och läsa min nya bok av Dan Brown. Han är utan tvekan min favoritförfattare. Måste bli klar med den snarast bara så att jag kan börja med att läsa boken till skolan. Mycket att göra i skolan nu. Tre stora grupparbete, apu-arbetet, np i svenskan som närmar sig och sen matte där vi snart ska göra ett kursprov och en del annat som jag har förträngt!

I morgon ska jag och Sofie ha möte med Helene om vårt projektarbete, och det viktigaste av allt.. vi ska få vårt BETYG! Iiih!

Puss

Girl, you keep me thirsty for another cup of wine

64107-66

Jag är på blogghumör i dag, vilket gör att jag bjuder på en bild! Det är förfest med delar från klassen. Jag och Maria (mobbade som vi är) sitter nog och dricker öl och äter popcorn. Strålande!

Samma känsla..IGEN

Det är som alltid, det börjar en ny vecka och jag tänker - Nu ska jag börja träna! Klarar mig genom hela skoldagen  med samma inställning och helt plötsligt hamnar jag framför Bertil här hemma vilket leder till att jag tappar all min motivation. Jag orkar inte, har ingen lust till det och får dåligt samvete över att jag inte tar tag i det.

Det är ju soligt väder ute iaf,  man kanske kunde komplettera det med en promenad..

Far, far away

Jag är en drömmare och oftast långt bort i mina tankar. Detta har bevisats i skolan alldeles för många gånger. När jag går i korridorerna är jag ofta i min egen lilla värld. Vilket gör det väldigt jobbigt när folk försöker prata med mig. Somliga personer har fått uppleva det här men det är nog just Malin (och sofie?) som har fått ta den värsta smällen. Nu går de mest och skrattar åt mig. Vilket egentligen inte heller är så kul. Kommer tillbaka till verkligheten av hånskrattet bredvid mig.

Det hände även i dag. Jag frågade vår mattelärare i dag om han var sträng när det gällde hans barns betyg. Han svarade inte först och efter ett tag fick jag en kort berättalese av hans barn skolvanor. Jag nöjde med mig det svaret och försvann igen. Vilket resulterade till att jag missade han slutpoäng och det verkliga svaret. Lite skyldig fick berätta att jag inte alls lyssnade på vad han så och ännu en gång skrattade de åt mig och ännu en gång fick jag förvånas över hur förvirrad jag är.

Jag tror vi alla tänker för mycket.


Om 81 dagar

Den 8 Juni 13:55 går vi ut på trappan!!

Blev nästan lite förväntansfull nu när jag tänker på det !! Herregud.. för vi ska ta studenten :D


studenten

En bild från förra årets student. Här är det Johans klass som står på trappan :)

jag är lat

Min sunda vecka skulle ta sin börja.. inga kakor eller godis under vardagarna utan endast på fredag, lördag och söndag. Jag hade även planer på att träna både måndag, tisdag och torsdag.

Det är min första dag och jag har lyckats utan störa problem lyckats hålla mig borta från godis och kakor. Tyvärr kommet det nog inte gå lika bra med träningen. Jag orkar inte. Så nu sitter jag och undrar om jag ska ta mig i kragen och träna eller helt enkelt bara gå en lång promenad? Svårt beslut..


Kort resume av helgen

I fredags samlades vi töser hemma hos sara (förutom Steffi). Herregud vad jag trivs i det sällskapet. Åt choklad, rökte vattenpipa och pratade om ALLT! Vi har ju alla våra små historier. Bestämde sedan oss lite mot min vilja att kolla på Torsk på talliin. Såg den ganska nyligen och tycker inte att den är så kul så jag somnade. Vilket inte hör ovanligheterna till. Det var kämpigt att lämna min sköna plats i soffan och sen cykla den kalla vägen hem.
 
Lördagen innebar en gnutta panikångest på morgonen och jag åkte till Sara för sällskap. Jag är fortfarande chockad över hur mycket vi åt. Hela tiden begärde våra kroppar efter mer mat. Blev några avsnitt av vänner och på kvällen åkte jag in till Tomelilla för att träffa Emma och Linda. Träffade Sandra på tåget och slapp åka själv. YES! Kvällen bjöd på en jävla massa drinkar, skitsnack, kareoke och gott sällskap. Kan det bli bättre?

Nu ska jag ladda upp med kakor och läsk framför Oc!

Våååår

Det är en fröjd för ögat och vakna och se en blå himmel och solen stråla utanför fönstret! Så mår man bra.

Nu ska jag snart till praktiken för att få min bedömning och även berätta att jag vill ta jobbet där i sommar. Fast det börjar inte förrän i Juli antagligen så måste hitta något annat att göra i Juni. Det löser sig! :)

Ikväll är det tjejkväll hos Sara. Har förståss inte pratat med henne om de men hon lär väl läsa det här! Annars är helgen ganska öppen för förslag. Känner mest för att umgås med vänner och ta det lugnt bara. Orkar inget direkt och måste sparar pengar. Ska ringa pappa också och övningsköra lite. Jag vill ha mitt körkort nu känner jag!

Puss


Cafe Zäta

I dag hängde jag med en brukare till Cafe Zäta där hon är och jobbar. Vilket jävla tempo jag hamande i. Utan att jag riktigt hann reagera stod jag med en vit t-shirt, ett blått förkläde och en jävla blå keps på mig. Faktumet att jag ser för jävlig ut i keps verkar inte ha förändrats. Började lägga sallad, ost, brie-ost och paprika på bullarna. Blev helt förvånad över hur strressigt allt var. Här tror man ska få en lugn dag och göra några smörgåsar.. så fan heller! Men när det väl var klart körde vi ut beställningarna och sen blev det fika. Förmiddagen tillbringade jag med en annan praktikant från Berghusa och vi bakade kärleksmums. Jag tror till och med jag lyckades dölja att jag inte var någon mästerkock. Det är kul att komma runt på lite olika ställen. Speciellt när människorna man möter är så trevliga som de är.

Två dagar kvar sen är praktiken slut. Börjar sex i morgon och slutar två. På torsdag börjar jag fyra och slutar tolv på natten. Ska prova på hur det är att jobba natt och om jag trivs med det har jag mitt jobb för i sommar. Hoppas även på att jag får jobb som ledsagare snart också. Behöver ju pengar till alla våra äventyr i sommar!!

PUSS

Vi är dom som kan skratta åt allt med varann

Det nämare sig natten mellan första och andra april.. och vet ni vad det innebär? En Julia, Lovisa, Jessica, vin, apelsinjuice, vodka och massa skitsnack på julias loft. (Närvaron av Steffi och Heidi senare på kvällen också? ) Den andra april kommer vi också hedra farfar rödings minne!


2 april

LIte ändring av bild för Lovisas skull (jag är snäll ibland.) Sen om den här skulle vara bättre på någon av oss vetifan men ändå!

Tiden

Det är faktiskt lite obehagligt hur snabbt tiden går nu.

Mitt första exempel handlar om praktiken. Sista veckan .. var fan tog de sex veckorna vägen? Förr såg jag lite framemot att börja skolan igen. Men det var innan jag insåg att vi har ganska mycket som ska göras klart. Dessutom så närmare sig studenten. Jag är inte helt redo för att bli vuxen. Mycket lättare att vara liten och oansvarig.

Mitt andra exempel var något som Sara fick mig att inse. Det är snart påsk, vilket innebär påskmiddagen 2007. Det var ju precis påskmiddag 2006? När Sara fick en korv i röven och vi lekte med den flygande leksaken. Dessutom så innebär påsklovet mitt sista lov på gymnasiet. Jag vill helst av allt åka iväg till ett varmt land. Vilket inte går då jag inte har pengar till det. Vilket påminner mig om att jag måste spara pengar och ta en titt över min ekonomi så jag har råd att åka till Agia Napa i sommar och göra alla andra storartade planer som vi har.

Aja,  det löser sig. Det måste det göra helt enkelt

we?re not here to watch the others party

Ännu en helg har passerat. Tiden går fort nu! Fredagen blev lugn med Sara och innebandy lite senare med Sandra. Skulle ju till praktiken på lördagen. De 8 timmarna som jag tillbringade där gick riktigt fort. Gick till Ungdomens hus och spelade biljard.. förlorade alla tre gångerna. Men det bjuder jag på! För övrigt är jag riktigt imponerad av ungdomens hus.. snyggt inrett och de verkar ha tänkt på det mesta. Grattis.. kommunen har lyckats göra något bra!

Senare på kvällen umgicks jag med Julia. Skulle bli en lugn kväll och vi hade laddat upp med en bra film och två stora påsar med godis. Som vanligt blir inget som det är tänkt och det slutar med att min syster utan så mycket övertalning får oss att hänga med ut. Blev en mysig liten förfest hos Malin och sedan Bar a Bar. Rekommenderad 22 års och vi kan nog tacka tanterna och kvinnorna bakom oss för att vi fick komma in. Kvällen blev ganska bra trots Julias skoskav och min trötthet. Begav oss hem vid 2- tiden till Julia. Fortsatte äta godis och försökte se klart filmen. VI misslyckades ganska rejält eftersom vi båda somnade efter ungefär fem minuter. Men tanken var god! Lämnade Julia runt tio. Sara kom hit någon timme senare.. lämnade mig igen efter ytterliggare några timmar. Handlade med mamma och avslutade kvällen med en promenad med Sandra.

Som Sara skulle ha sagt.. Tack för kaffet!


you cannot escape from me, I?m a demon you got to deal with

Jag är usel på att uppdatera.. jag vet!

Inte så mycket att skriva. Livet rullar på. Kanske inte precis så på det viset som jag helst hade velat men nu är det som det är!

Har en god nyhet iaf.. Jag och Sara ska se Billie the vision på Kb :D när vet jag inte och har nog egentligen inte pengar till det men man måste unna sig något gott ibland. Så är det bara!!

?Nothing is gonna be alright, but thank you anyway?

Äta?

Personal - Jamen det är väl som man säger. Man skaffar aptiten borta men man äter hemma!!

Brukare - Amen hallå, kärlek handlar inte bara om MAT!