Beslutsångest

Att vara eller att inte vara på praktiken i morgon.. det är frågan!

Jag borde bli frisk, samtidigt som jag borde vara på praktiken. Jag måste ha en händelse för veckan. Kanske till och med två. Det får lösa sig, om jag inte går dit i morgon så får jag prata med lärarna på fredag. Måste också ändra tid för när min handledare ska komma. Att min handledare kommer någon gång mellan 9 - 12 när jag jobbar 13:30 - 21:30 samtidigt som jag har halka någon gång efter 12 går inte riktigt ihop?

Nu ska jag ner och prata med min mamma. Hon får ta på sig mamma-rollen och ha den avgörande rösten för hur jag borde göra. Föräldrar är bra på sånt, det är då jag inser hur mycket deras åsikt trotsallt betyder.


HAHA!

64107-61

Vi snackar The Y, amerikansk fotboll och incestligan?

Uttråkad

Endast varit hemma i dag. Kollade klart på tredje säsongen av Sbrubs. Vilket också var den sista säsongen jag hade, men löste det på ett relativt bra sätt då jag fick Johan att ladda ner fyran.. och som den sanna filmnörd han är laddade han ner femman också. Lysande!

Mår också mycket bättre i dag än igår. Det har varit skönt att vila upp sig och trots att jag inte är helt frisk kommer jag nog kunna åka till praktiken i morgon. Det stora problemet nu är att hitta en händelse jag kan reflektera över. Har inte hänt något intressant under de timmarna jag varit på praktiken. I nödfall får jag göra som sara och överdriva.

Nu ska jag tillbaka till min säng och spela Spyro. Som ni förstår har jag haft riktigt tråkigt i dag. Det går utför..


Over and over again...

Paktiken har börjat och jag trivs väldigt bra faktiskt. Första intrycket kunde knappt varit bättre.

Kom till Malmö igår med, tyvärr utan sällskap då de jag hörde med inte kunde. Aja, fick sluta tidigare och med feber, ont i halsen och förkylningen vandrade jag runt ensam. Min älskade,saknade mobil kom tillbaka. Insåg hur mycket jag tycker om den! Köpte även ett par Jeans som jag är skeptisk till och en parfym som jag inte kunde känna vad den luktade riktigt. Så får väl hoppas på det bästa! Efter att ha kommit hem sjukare än innan firade vi min broder. Mysigt trots att jag var på dåligt humör.

Tvingade mig till praktiken i dag. Runt halv ett gav jag upp och körde hem! Sen kollade jag på scrubs och sov. När jag vaknade mådde jag uselt. Jag är kinkig, ynklig, patetisk och tänker alldeles för mycket nu. Fan.

Puss


Knock, knock! - Are you alone?

Inte skrivit på ett tag. Brist på tid och fantasi skulle jag vilja säga!

I morgon kommer bli en ganska hård dag. Första dagen på praktiken. Börjar halv åtta och slutar halv fyra. Sen ska jag med tåget klockan fyra in till malmö, hämta min telefon och gå in i någon affär kanske. Efter det ska jag hem igen och fira min broder som blir 28 år!

Aja, nu ska jag fixa mina småsaker innan jag ska sova. Puss



Monday you can fall apart

Skola, skola, skola. Jag kan nog säga för första gången att jag längtar tills Apu:n och studenten. För nu är jag trött på att plugga.

Jag har faktiskt varit duktig i dag. Tränat puls med Thes och i morgon är det kickboxning. Min träningsvärk kommer vara fruktansvärd! Överväger också att börja spela volleyboll i flick-laget. Kan Britta, kan jag? Sämre än en stubbe hoppas jag verkligen inte att jag är iaf!

Nu måste jag plugga lite innan jag ska sova. Godnatt!


Resume av helgen

Fredagen startade med en tur in till malmö. Gick den snabbaste rundan genom Ikea någonsin och körde sedan in mot triangeln. Och trots mitt och Johans dåliga lokalsinne i malmö hittade vi. Vandrade in i några affärer och hittade absolut ingetting! Efter lite puppy eyes skulle vi till mobilia också, fast vi hittade inte dit och beslöt oss att åka hem. Inne i Ystad åt jag mat och cyklade senare till Sara i ovädret. Jag, Natti, Sara och Sandra hade en riktig toppenkväll med allt från massage till små hemligheter. "Det som sägs mellan dessa fyra väggarna, stannar här!" 

I lördags åkte jag in till tomelilla. Gjorde först massa ärende och efter det mys och film.  Tog tåget hem klockan sex och sa hejdå till Johan som kommer tillbringa veckan i Kläppen. Väl på tåget träffade jag lämpligt nog Linda. Snackade skit med henne och började planera kvällen. Vi skulle ut och allt var fixat. Åt och gjorde mig i ordning och åkte sedan ner till en 25-årsfest och förfestade. Trevligt folk och blev bjuden på en hel del alkohol. Men behärskad människa som jag är tog jag det lugnt eftersom jag skulle köra dagen efter. Taxi ner till Bar a bar och in där. Lärde mig hur Black Jack gick till och drack en riktigt god drink som försvann för snabbt. Sen blev det dans, mycket folk på dansgolvet och det var riktigt trevligt i början iaf, sen fick jag ont i mina ben och blev trött. Jag ville hem och Linda med, så efter att ha tvingat med oss Lotta gick vi fram till en taxi som bara såg ut att stå där perfekt och vänta på oss. Trevlig chaufför som Lotta försökte bjuda hem till mig på en kaffe. Hans fru skulle tydligen inte uppskatta det så vi traskade in själva och efter lite mackor somnade vi. 
 
Runt tio lämnade Linda och Lotta mig. Sov några timmar till innan pappa ringde och jag övningskörde. Det gick väldigt bra trots att min parkeringar måste finslipas lite. Körde hem till farmor och efter en stund kom nästan hela familjen Andersson. Jag och natti plockade ner julgranen som vi lovat och tjänade lite pengar. Kollade i fotoalbum och sen åkte vi hem.

Nu måste jag plugga, men jag kommer inte orka. Puss

HELG!

Jag struntade i skolan och tur var väl det då mamma behövde åka upp på sjukhuset igår igen. Allergi igen antagligen och den här gången blev hon inlagd. var väl hemma runt halv 3 igen. Suck! Nu tycker jag verkligen att läkarna borde visa att de kan sitt jobb och ta reda på vad hon inte tål. Ingen mår bra av att hon åker upp på sjukhuset hela tiden, speciellt inte hon själv.

Men en positiv sak är att jag snart ska åka till malmö! Shoppa lite och klaga på 3 så att min mobil fungerar. Eller egentligen är nog felet mest sony ericssons men skit i det! 3 som jag fått mobilen av ;D

Trevligt helg!


Varför ska jag till skolan i morgon?

Jag tänker väldigt mycket precis innan jag somnar. Just då faller många bitar på plats och saker som gnagt mig hela dagen kan helt plötsligt bli självklara. Innan när jag låg på min säng så kom jag fram till att skolan är total onödig för mig i morgon. På friskvårdsmassagen ska vi bara massera men jag kan öva mig på Sandra som kommer snart och de kroppsdelar som jag behöver instruktioner på kan jag få på antingen tisdag eller fredag nästa vecka. Matten kommer inte vara det minsta givande då jag redan är flera sidor före flera andra i min klass och den lektionen hade gått åt att jag kommer ännu längre fram. Sist har vi svenska där vi kommer tillbringa 40 minuter till att öva på provet vi ska ha nästa fredag. Jag känner mig själv och alla andra i min klass för att veta att det inte kommer bli mycket gjort, om något blir gjort överhuvudtaget vill säga.

Så jag frågar igen.. varför ska jag till skolan i morgon?


Hat

Jag hatar min mobil och jag hatar Janes mobil som andra inte kan ringa till. Ge mig en mobil som fungerar, tack!

En onsdag

En onsdag som varit precis som så många andra.

En idrottslektion med någon lek och hopprep
En svenskalektion där man inte fick något gjort
Ett mentorsmöte som inte gav något
En skollunch som inte är mycket att hurra över
En lektion med Helene som gör en tröttare än vanligt
En inställd körlektion pga att Lasse skulle operera tanden
En underbar eftermiddag med Julia
En kväll med bertil som sällskap

En riktig onsdag alltså


Make love to the camera

Jag har varit duktig. Bilderna från lördagens bravader är inne pixbox!!

Skolan

Börjar redan känna hur mycket man har att göra. Stort prov på onsdag i Svenska om olika epoker och snart ska jag genomföra min helkroppsmassage. Tror mina vänner (provdockor) uppskattar det arbetet mycket mer än vad jag gör. Många grep att lära sig!

Annars var skolan helt okej. Kul att träffa alla igen och snacka lite skit. Jag och Emma åt årets godaste kanelbulle än så länge!! Herregud vad god den var!

Nej, nu ska jag läsa lite svenska innan Johan kommer. Pusss

Bf3c aka smurfarna

Bf3c

Tillbaka till skolan och rutinerna. Jag som föredrog att vara ledig och kunna tänka på andra saker än prov och arbeten. Nu är det tillbaka till verkligheten och svåra val måste göras. Vad fan händer efter studenten?

Kan sonja, kan sonja, kan sonja gissa rätt!

Mitt sista jullov.. och i morgon börjar den sista terminen på gymnasiet.

I fredags träffade jag Sofie. Mycket trevligt att träffa henne! Snacka skit, kollade på Hipp hipp hora och åkte ner till stan. Åt kebab :D Mums.

I lördags var det kvällen vi länge väntat på. Sexparty/parmiddag hos Heidi!! Hon och Steffi hade ordnat det och jag måste säga att det blev riktigt lyckat. Fick uppdrag vid middag. Steffi satt och tåflörtade med mig och jag blinkade till henne. Måste lära mig att blinka med ett öga! Någon ljög om sitt uppdrag för att få ta Sara på låret. Sjöng lite sånger och skålade. Min Dooleys försvann och folk började bli fulla. Dansade lite och kastade med "bollen". Lekte lekar. Frågelek och kropp mot kropp! "Asså, Sara jag tar gärna en lunk om du berättar vad en lunk är." Sara fick sex, Natti fick sex, Julia fick sex och jag fick sex, öl vars då altså! :)

Väldigt roligt kväll och en bra första helg på det nya året.

Fredag

Ikväll ska jag leka med Sofie Pütz. Inte träffat henne på alltför länge och dessutom ska vi byta julklappar. Vilken underbar dag!  


64107-59

Jag är bra!

Klockan var halv sju och "det var en kyckling" pep från min mobil. Aaah, upp och hoppa och dagen till ära tog jag på mina panda-strumpor!

Pappa kom och hämta mig kvart i åtta. In till malmö och min uppskrivning. Blev fotad där också, till bilden som jag ska dras med i fem år sen på mitt körkort. Bilden blev hemsk rent ut sagt! Jag skyller det faktiskt på en ovetande Sandra då hon har lånat min plattång så jag fick använda min gamla som knappt funkar. Pga det lovade jag mig själv att aldrig låna ut min plattång igen! Klockan blev 9:40 och en man kom ut och pratade med oss. In i salen där datorerna var och satte mig vid min dator. Svarade på frågorna och markerade en jävla massa. En tanke om att jag nog inte kommer klara det här dök upp i huvudet. Men jag försökte se samlad ut, gick tillbaka och tänkte. När jag var klar satt fortfarande alla kvar. Nej, jag vågade absolut inte lämna först. Så jag gick igenom de kvarstående markerad frågorna igen. När jag hade gjort mitt bästa, hade en person redan gått så efter ett djup andetag klickade jag på avsluta provet. Och några sekunder såg jag att det grönt stå godkänd på skärmen. 58 rätt av 65, jag hade lyckats! YES!

Trött

Efter alla körkortsteori är jag slut, helt slut! Nu är jag nöjd. Visst jag kan göra mer men jag blir bara förvirrad då. Nu får det vara nog och räcker inte det så är det bara att försöka igen.

Har precis kommit hem från Sara. Umgicks med hon och Natti. Alltid lika roligt att umgås med de där två. Sara satt och spela på gitarren non-stop. Vi förstå, du vill ha en egen måne! Sen provade vi kläder och åt chokladfondue. Jag och Natti busade också lite och vi pikade Saras meloner!

Nu ska jag snart sova. Blir en lång dag i morgon. Först in till malmö och sen träffa Sofie :D


För är det så det ska va?

Blev väckt tidigt i morse av Johan. Han skulle jobba så det fanns inte mer att göra än att sätta sig på tåget till Ystad och sedan vandra från stationen hem. Tog det lugnt framför Scrubs innan jag cyklade ner mot körskolan. Körde bil med Lasse och det gick fan bra! Lite småjusteringar som ska göras men kommer jag klara min uppskrivning är det dags att boka tid för halka snart. Efter körningen tillbringades nästan två timmar framför datorn. Jag kommer förhoppningsvis att klara det, eller nej jag SKA klara det.
 
Ikväll ska jag till sara och träffa henne och Natti. Snacka lite skit och sedan åka hem ganska tidigt för att föreberedda mig inför morgondagen. Upp tidigt och in till Malmö med pappa. Wish me good luck!


4/1 - 07!


2007

Allt bådar för ett riktigt jävla bra år. Nyår blev lyckat. Middag hos Cheese, firade tolvslaget, sen vidare till Tomelilla, festade lite till där, fick reda på en massa saker och sen vingla med mina onda fötter hem till Johan.

Första januari var sunkig och lugn. Steg upp ur sängen runt halv sex och blev körd till ystad. Sara kom hit och senare Steffi. och ja säger bara HERREGUD vad kul det var att höra på alla som fann varandra på nyår och alla andra konstiga saker folk hade gjort. Kollade på "That thing you do" (som är en årlig tradition) innan jag blev lämnade för att sova. Pappa ringde och väckte mig i morse och jag skulle övningsköra. det gick bra, riktigt bra faktiskt. Körde bort till körskolan och började med datorprov. Det var lite svårare men ska ner där i morgon igen. Snart uppskrivning!!

Nu ska jag hitta någon att spendera den andra januari med.

GOTT NYTT ÅR!