- It's just you and your hand tonight

Nu blev jag glad. Pappa ringde precis och de kommer vid nio. Han sa även till mig att ta med bikini eftersom de har pool på hotellet antaligen (och jag kan ju faktiskt bada!) Som vanligt har pappa sina planer och träning ingår i det. Vilket är lysande för min del eftersom jag har en träningsdagbok att skriva.

Det känns bra att jag sa ja till det här. En vecka med de fyra och jag kommer att älska att komma tillbaka till mina vänner och till skolan också skulle jag tro. Det kan ju knappast vara värre? ;)

Kommer sakna er här hemma. Ha ett bra lov för det ska jag försöka att ha.. Men först väntas en släktmiddag och mina kusiner har lämnat mig ensam med de lite äldre.

PUSS (L)


- lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off



64107-49


FAAASTER!

Lovet började och det firade jag och Julia med en drink hos mig! Vi snackade en massa skit som vanligt och hade kul. Fick våra små ryck men det är så det ska vara? 

På kvällen blev det en liten miniförfest hemma hos mig. Sandra, jag och Pauline skulle till Donna gina och bar a bar medan Julia fick åka hem för att hitta på något annat underhållande. (Men när hon blir 18.. DÅ JÄVLAR! ) PÅ Donna händer inte så mycket. Blev några drinkar, sjungande och träffade folk. Fick med oss ett gäng och begav oss till bar a bar! Blev en riktigt rolig kväll där största delen av kvällen bestod av dans. Bra stämning och roligt sällskap är allt behövs för en bra kväll. 

I dag kommer släkten hit lite senare för att fira systern min. När alla gästerna gått hem hämtar pappa och co mig. Hem till han för att sedan ta bilen via Tyskland till Polen i morgon. Jag hoppas att veckan blir bra. Mycket shopping och kanske en tur om Tyskland på tillbaka vägen för att inhandla lite alkohol så är jag nöjd!


VIP -platser

Måste bara berätta om biostolarna också. Eller vänta, så jag stolarna? Jag menar våra helt fantastiska VIP fåtöljer. Hissade bak ryggstödet och upp med stödet för benen, turkisk peppar och en cola till det.. då njöt man riktigt ordentligt.

Måste börja se bio i tomelilla lite oftare. Har nog underskattat det stället lite.

Säg att du älskar mig

Bio med skolan i dag och vi fick se "säg att du älskar mig" Handlade om en tjej som blev våldtagen. Fyfan, vad irreterad jag blev. Kan de inte bara skära kuken av de jävla idioterna. En annan sak som jag störde mig på var att våldtäktsmännens advokat pikade lite tjejens kläder. Så bara för att man har kort kjol och string så är det helt okej att knulla henne. För i de kläderna vill hon det själv, fast hon skriker och säger nej. Vet faktiskt inte om filmen var baserad på en sann historia eller inte, men med lite bättre skådespelare hade den nog blivit ännu bättre.

Efter filmen gick jag och Sofie efter en del pluggande till körskolan. En timme senare var vägmärkena avklarade. Tack och lov för det. Nu när vi ska ut och bila ska jag läsa igenom hela boken för att kunna största delarna av den. Vecka 45 börjar min körning och mina dataprov på riktigt. Målet blir att försöka klara körkortet i år och helst av allt innan min syster. Får se hur det går helt enkelt!

Ikväll ska jag och Sandra kanske ut. Är sugen på det eftersom jag kommer tillbringa hela lovet borta. Aja, får väl ringa Sandra senare och se hur vi gör!

Puss

Optimist

En guldfisk har det nog ganska bra egentligen!



fiskar


Bör jag skratta eller gråta?

Nej jag kommer nog att le!

Läste igenom bruksanvisningen till min piercing och jag som trodde att jag inte fick lov att bada på tre månader hade väldigt fel för mig. Tre veckor efter att man piercat sig går det bra att bada och basta. Jaaha, men det är ju faktiskt skitbra! Då kna jag börja simma igen och det betyder fler saker att skriva in i min träningsdagbok. Yiihaa!


Onsdag

Dans på idrotten. Jenka, Trojka och sånt. Riktigt skoj och faktiskt en av de jobbigaste idrottslektionerna vi haft!

Hade utvecklingssamtal också i dag. Fick inte reda på hur jag låg eller något ämne. Jag och min mentor satt mest och snackade skit om skolan, klassen och framtiden. Hon tycker jag ska bli dramalärare.. njaa!

Snart ska jag iväg och träna kickboxning med Sandra! Heidi skulle klippa sig så jag fick göra ett partnerbyte! Då får Sandra äntligen ta ut sin ilska.. hårt att vara offret men vafan, det kan jag leva med!

I morgon ska vi se bio med skolan. " Säg att du älskar mig". Ska se den i Tomelille, närvaro obligatorisk och får betala 25 kr för det. Senare ska jag och Sofie till körskolan. Göra vägmärketsprovet, så måste öva lite på det nu!

Pusshej


Vecka 44

Lovet närmar sig och min resa därför också.

Nu undrar jag förståss lite vad jag har gett mig in på. Visst, jag har tjatat hur länge som helst på att komma bort men nu börjar jag tveka lite! På lördag åker jag till pappa och sen åker vi ner till Europa. Var? Ja, det återstår att se. Antingen tåg till Rom, bila ner till polen eller Paris eller Amstedam. Det låter jävligt skoj och frestande. Men en hel vecka med den familjen? Sarah och Lottie som jag absolut inte har något direkt gemensamt med. Pappa och Christell som bråkar och kan vara så fruktansvärt jobbiga. En gång i tiden var jag förståss vann vid det men längesedan jag umgicks med någon av de samtidigt i mer än några timmar. Hur fan ska jag klara av en hel vecka? Aja, det kommer säkert bli skoj får jag hoppas. De som betalar hela resan och antaligen eller förhoppningsvis det mesta av det jag köper också! Lördagen därpå då vi antaligen kommer hem bar det raka vägen hem, göra sig iordning och iväg till tomelilla till Linda. Där ska det festas till med Lotta, Linda, Ewelina och säkert fler! HalloweenTingvalla! Fyfan va vi ska ha skoj ;D

- I've been dancing in the dark

Så vad har nu hänt på senaste.

En lördag som bestod ett besök hos puppisarna och ja de var lika söta som vanligt. På kvällen umgicks jag med Julia och Sandra! Såg film, åt godi och bara snackade skit! Lovely :)

I söndags kom Sara till mig, pratade en del och jag fick min öl! Sen blev det två avsnitt av Lost. AH! Jag bara älskar det. Söndagen avslutades sedan med en promenad med sandra!

Måndagen började hemskt. Religon utan någon Sofie funkar inte. Dagen blev i alla fall bara bättre. Roliga lekar på draman och en del trams. Sen var dte hem och plugga lite. För att sedan ta upp träningen igen! Puls-pass stod på schemat. Jag och Julia cyklade dit och snart kom även Steffi, Heidi och Thes dit! Som vanligt studsade Anneli runt som en galning och det var riktigt jobbigt. Men det är väl så det ska vara antar jag!

I dag är det Tisdag, fn-dag och MIN SYSTER 25- årsdag :D Grattis! Skolan har gått ganska snabbt och varit rolig faktiskt. Hoppade över en friskvårdsmassage för att åka ner till staden och göra lite ärende! Banken och present blev fixat.

Nu ska jag sätta mig och plugga lite innan systern kommer hit ikväll! Pusshej


Vändning

Det vände i dag, och blev bättre. Mycket bättre!

Pratade i telefon med Sandra och hon berättade massa glada saker som hade hänt henne. Blev glad för henner skull. Sen började jag klaga lite över att jag borde massa saker men inte har ork. "Amen gör det bara. Du kommer må bättre över det sen! " Fick jag som svar och jag visste att det var sant. Men jag fortsatte bara och sa att jag inte hade lust. Sen tänkte jag efter och något som Dovander och Lönnborn sa till mig innan i dag kom upp i huvudet, "Det handlar om inställning". Just då avfärdade jag de och gick till min lektion. Några timmar senare fick det mig att tänka. Jag har hört det förr, men just nu passade det så bra in. Så jag tog mig i kragen, satte på musik och började med det jag skjutit upp alltför länge. Nu efter att ha städat mitt rum, dammsugit, gått upp med soporna, diskat, bäddat, ringt körskolan och bokat 4 körlektioner och börjat lära mig ännu fler vägmärken, kan jag bara vara lycklig och tacka gud för att jag har så kloka vänner!

Nu ska jag plugga lite och JA ni läste rätt. Det är fredagskväll, jag gör absolut ingetting och nu ska jag snart plugga! Jag är förvånad över mig själv faktiskt. När hände detta senaste? Okej, det har aldrig ens inträffat. Change is a good thing!

Älskar mina vänner (L)

Malmö

Precis kommit hem från en tur til malmö med Sofie. Gjorde en intervju och sen vandrade vi runt i staden!

Hittade något att köpa också. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad. Men det var väl en tröja? Eller två? handlade jag en bh? Nej, mitt minne sviker mig igen men orkar inte bry mig. Får väl ta reda på det senare. fast sakerna ligger på mitt rum och det ser för jävligt ut så vill helst inte vara där inne. Hur illa är inte det? Men jag skojar inte när jag säger att där ligger saker över hela golvet och stolen är full med kläder. Måste städa och vill handla någon tavla till mitt rum så att jag kan få ordning på det.

En annan sak jag har att göra i dag är vaktis lilla "krya på dig" -present. Ska skriva ut ett kort på klassen och ta in i ramen. Nu får jag bara hoppas på att skrivaren inte klyddar till sig.

So little time, so much to do!


När man trodde att det inte kunde bli värre..

Självklart kan det bli det. Fått ett jävla virus på msn vilket gör mig riktigt arg! Det är något som kan knäcka mig, när tekniska saker inte fungerar som det ska i min närvaro. Min dator är mitt liv, (okej, det låter kanske lite väl överdramatiserat) men tänk alla bilder, musik och ja allt som finns på min dator som är viktigt. Det får, det kan inte försvinna. Alla minnen...

Sen är det inte allt heller. Datorn är inte det ända som håller på att krascha :/ Har hänt förut men då var jag mindre, och i efterhand kan jag nog säga att jag förnekade alltihop. Nu är jag äldre och mina syskon är även borta ur huset. Allt ansvar på mig där ja.. kul! Får väl kämpa med att försöka hindra det från att gå så långt. Ska bara orka ta tag i det också.

Puss

Det tar sin tid

och jag har inte ork.

Körskolan, träna, vänner, skolan och Bertil. Allt tar sin tid och för tillfället tar jag inte direkt vara på den tiden jag har över nu. Måste börja göra sakerna som jag skjuter upp till morgondagen. I dag har jag iaf börjat och i morgon ska jag och Sofie in till malmö! Intrevjua en synskadad. Blinddejt.. vilket nog kommer bli kul .Efter det bjuder dagen på en shoppningtur dessutom och det är ju aldrig fel. När jag kommer hem ska träna? och gå till körskolan. Klara av antingen vägmärketstestet eller delprov A. Inte börjat plugga till något av det men vafan, det löser sig!

Puss

Framtiden

Jag och sandra ska starta ett företag tillsammans! Vi struntade i alla våra planer och började spekulera i vad för företag som man kunde starta. Vi kom fram till att vi vill fixa olika evangemang. Ni vet 50 årsfest, bröllop och saker i den stilen.  Jag tror inte vi kommer genomföra det. Vi brukar aldrig genomföra saker tillsammans! Jag brukar inte genomföra något som jag själv säger heller, men vet ni? That´s me!


En typisk söndag

Sunk och en promenad är bara så typiskt söndagar! But I like it :)

Vill inte till skolan, tycker inte om stämningen i min klass, tycker inte om att jag inte orkar göra något och HATAR att jag ska skriva den där jävla träningsdagboken.

Men jag tycker om Sofie iaf!

64107-46

18årsfest! :D

Erika och jag



Måste tacka alla för i går och ett litet speciellt tack till Erika :D

- Its Time To Dance

Det är lördag den 14 oktober vilket innebär att ikväll ska vi ha skoj, ritkitg SKOJ!

Jag måste erkänna att jag kände mig väldigt ompysslad igår. Började med en lektion i friskvårdsmassage där Mona masserade mig. ner till frisören och skaffade en ny frisyr. Det blev kort och jag tror jag gillar det. En falafel, en nära-döden-upplevelse och en försening senare med Sofie kom vi upp till vår senska lektionen. Sen var det fredag. Jag älskar fredagar. En hel helg som man kan se framemot. Sofie hängde med mig hem och vi åt kanelbullar, snackae skit och såg på vänner. Sofie lämnade ystad för at ta en trip til malmö och jag och Mutti drog ner till stan. Massage på lugna lagunen och jag tror jag somnade. Lämnade min andra massage för dagen och då var det mammas tur. Bestämde träff med Steffi och stötte på Julia och Lovisa. Stephanie kom, gick en runda på staden innan jag skulle ner till stationen och trffa Erika! Mamma, jag och Erika vandrade runt på stan som en härlig trio och vi hittade något att ha på oss till morgondagen. Upp till öb och handla, in på rusta och sen ner till lokalen och fixa! Åkte hem igen, fixade med musik, gästlista och provade våra kläder. Stressa ner till stationen och lämna av Erika! Brände massa skivor och sen väntade sängen.

Ses ikväll, mina vänner :)


Torsdag

Nu blev allt sådär dåligt igen!


Blandade känslor

Jag är väldigt förvirrad över om det här har varit en bra dag eller inte.

Idrott i morse som faktiskt var helt okej. Jag och sofie ("J&Pütz") fick t.o.m lite beröm av Gustav! Svenskan gav starka reaktioner hos många. Blev indelade i grupper och i vår klass krävs det ganska mycket för att bli nöjd. Men trots det kan jag väl inte klaga! Några personer som jag tycker om att arbeta med så man får väl glädjas åt det lilla. Tyvärr delade ju verkligen inte alla min glädje och ohja, jag förstår de. Klassråd och det blev samma prat som vanligt. Vi har så jävla mycket skitsnack i vår klass och mindre bra sammanhållning men det är bara tomma prat om att lösa det. Alla vill förbättra men inget gör något åt det.

Åkte ner till tandis. Förstår inte riktigt vad mina besök går ut på där längre. de "rengör" mina tänder med alla möjliga saker och ja man känner sig lite kunglig där man ligger och de putsar tänderna med flour men lite meninglöst? Fick även missa en lektion i människor i behov av stöd. Så där kommer man missa en del. I morgon kommer jag missa Psykosocialt arbete för jag ska shoppa i malmö och på fredag Matten för att jag ska klippa mig. Men självklart tycker jag att man ska priotera skolan först! (Jag hoppas ni förstod min sarkasm! )

Nu har jag planer på att slöa lite framför Prison Break. Ha de bra! Pusshej

Det är PUPPISARNA!

64107-44



64107-45



Days go by

I fredags kväll kom Niclas till mig: snackade lite strunt innan vi gick till Sara! Där hon och Julia hade börjast sitt förfestande till senastion. Inget alkohol flr mig så jag sällskapsdrack min mjölk. Mjölk har aldrig smackat bättre. Efter ett tag kom det fler och fler folk och dte blev väldigt trevligt faktiskt. Fick mig en del skratt. Sara försökte sälja killar till mig. Saras blinkning var faktiskt lite övertygande! ;) Senare skulle folket gå ner mot senastion, jag och Niclas begav oss då hem till mig. Såg film och avslutad kvällen med en lång promenad!

Lördagen var den dag vi alla väntat på? Prison break marathon stod på schemat och närmare kvällen kom folket och vi började. Härligt umgånge, räkor och lite grönaälsklingsgodisar på det så var kvällen perfekt! Blev väl runt 10 avsnitt för min och saras del.

Söndagen blev en fika på kaffestugan med Sofie och sen en tur till valparna. Valparna var lika söta som vanligt. Hem igen, lite mat, plugga och sen en väldigt kort promenad med Sandra! Sen var helgen slut och jag har även lyckats överleva en fullbokad måndag. 

I morgon är det redovisning, Bellabacken och en tur till malmö? Får väl se hur dagen blir helt enkelt. :)

Puss 


Hallå Fredag

Igår var jag och Sandra väldigt tjejiga (?) av oss. Skålade med Fanta för att inviga en liten förändring på våra liv. Sen vandrade vi ner i höstmörkret och lånade två filmer av Jane. Såg Mean girls och märk att ingen av oss somnade. Nog mest en pik till mig egentligen men ändå. Vaknade tidigt. Sandra vandrade hem och jag gjorde mig klar. Cyklade iväg till skolan. Friskvårdsmassage stod på schema. Personer där var trötta och yra vilket gjorde mig på ett riktigt bra humör. Skrattade en hel del för att sedan få massage och massera. Underbaart! Gick till Matten... oh ja vi bara älskar skvaller. Blev en del skratt under den lektion och en hel del uppgifter gjorda. Har nog inte haft så kul och gjort så mycket på en matte lektion samtidigt på länge. Möte med Sofie.. vilket gjorde att man bara blev ännu gladare. Åt med henne och Malin. Sen slutade vi efter en kort och ovanligt rolig skoladag.

Sofie hade bakat kärlektsmums!! Så det blev dejt hos mig och slutade med att vi började så på Prison Break. Kunde inte hålla oss.. oops! I morgon blir det någon maraton dessutom. Får se hur det blir!

Puss


Ett gott skratt förlänger livet

64107-43



Sjuk :/

Dagen kunde inte börjat sämre. 5 km i slingan och jag insåg hur dålig kondition jag har. Så tack, så var även den här dagen förstörd. Efter jag sprungit blev jag förkyld. Så kämpade igenom dagen gjorde min redovisning, fick se mitt prov och sen körde jag och tuffeuffe hem.

Precis sovit en stund och jag mår inte bättre :S I morgon är det projektarbete vilket antagligen innebär en tur in till skivarp. Eller vänta lite.. fan vi sak träffa Helen i morgon. Och vi som inte har gjort något sen förra gången.. Haha! Blogg är bra ibland. Nu måste jag ringa världens bästa Sofie!


10 orsaker att hata dig

I hate the way you talk to me-
and the way you cut your hair.

I hate the way you drive my car,
I hate it when you stare.

I hate your big dumb combat boots,
and the way you read my mind.

I hate you so much it makes me sick,
it even makes me rhyme.

I hate when you make me laugh,
even worse when you make me cry.


I hate it when you're not around,
and the fact you didn't call.

But I hate they way I don't hate you,
Not even close, Not a little bit,
Not even at all.


I'll do anything for you

sandra och jag

För när vi lämnar gymnasiet är det du och jag i en lägenhet! <3


Jag förstår mig inte på människor

Varför är folk så fruktansvärt egoistiska? Allting ska hela tiden vara så jävla rättvist. Världen är inte rättvis, har aldirg varit och kommer antagligen aldrig att bli. Jo visst det finns gränser. Och jag kan också vara jävligt avundsjuk på att A och B klasserna får utnyttja varje torsdag till projektarbetet medan vi bara har varann. Det borde vi också få men tydligen skiter rektorn i vilket.

Men jag menar när det handlar om de små sakerna. Som varför jag och Sofie inte fick se en film en extra gång för att förstå den bättre. Och varför blir folk så irreterad över att vissa som inte klarade av pressen på övningen inför nationella provet fick en extra chans och göra det hemma. Jamen de kan fuska säger de. Ja klart som fan de kan men det är deras problem visst? De lär ju inte få samma möjligheter till ett bra betyg och inte heller den övningen som vi fick. För på np kommer det inte gå att göra likadant. Eller som att omvårdarna får slippa vissa lektioner på friskvårdsmassage pga att de redan allt för många gånger läst om kroppens muskler och skelett. De får ju samma prov som vi sen och visa sina kunskaper på. Nej, det är kanske inte rättvist att de får slippa lektionen och sluta tidigare men spelar det någon roll? Vårt betyg påverkas inte och vi blir en mindre grupp som hon föreläser för och därför lättare att få in det. Sen att hennes sätt att lära ut sina kunskaper är uselt är inte deras fel.

Nej, människor är jävliga ibland. De kan inte glädjas åt att någon annan får det bättre än sig själv. Vafan spelar det för roll? Självklart ska allt vara så rättvist som möjligt men ibland är det bara löjligt hur folk tänker!

Jag orkar inte

Är för trött på allt just nu! Orkar inte med något och inte tänka så mycket som jag behöver.

Det värsta är skolan. Skoltrött som fan och vi har mycket att göra. Kämpar med körkortsteorin, måste skriva ett arbete som skulle vara inne i fredags och ett annat arbete som ska in i morgon vars papper ligger i skåpet. Ska göra religionsläxan tills i morgon och plugga sidor i matte tills på tisdag. Vi ska springa fem km i slingan på onsdag och det ger mig bara ångest. Vet att jag inte kommer orka det och bara bli besviken och må dåligt över min dåliga kondition. Måste börja träna till träningsdagboken och jag vill läsa klart "I cirkelns mitt". Jag ska planera in massa saker som jag ska göra med Sofie. Jag måste fixa min 18-årsfest med Erika och börja bjuda de jag ska. Jag måste ordna alla de pengar som folk är skyldig mig och som jag är skyldig folk. Jag måste komma på varför jag mår som jag mår och må bättre igen. Jag vill göra något skoj och umgås med mina vänner för att muntar upp de flesta av dem. Jag borde ha tillsammans med min grupp planerat vår redovisning som vi ska redovisa i morgon och rättat till de fel som vi gjort? Måste planera en annan redovisning till onsdag och komma på vad man ska ha på sig när vi fotas på tisdag. Borde skriva en artikel till svenskan så jag har någon möjlighet att klara salskrivning, även den på tisdagen. Måste ringa till de synskadades riksförbund till projektarbetet och prata med Kajsa så vi kan besöka ett äldreboende. Måste fundera på vilken sorts leksak ett barn under ett år vill ha och jag måste städa på mitt rum. Jag vill lägga in bilderna från valparna på pixbox.. AAH! vet inte om jag jag har glömt något men tur är väl det i så fall. jag orkar inte tänka på mer och jag orkar inte göra något. Jag vill bara krypa ner under täcket och kola på Prison break.

Och just som när allt är tråkigt får jag ett sms av en med ett nummer jag inte känner igen eller har inlagt. Frågade om jag var ute i ystad i torsdags och jag kunde då bara komma på en som det kunde vara ifrån. Kan det vara 30-åringen? Det fick mig att skratta och sluta tänka så mycket i alla fall minst två minuter :)


Och så försvann ännu en helg

Max 18 årsfest var helt okej :) Antingen var man nykter eller väldigt full. Jag tillhörde den första kategorin! Var hemma ganska tidigt i min saknade säng.

På lördag var det öppet hus hos Juhlins. Först kom Ebba och Julia, sen sandra! sen gick ebba och julia. Senare kom Sara och en stund efter det Johan och Sofia. Sara gick och sandra gick! Sandra kom tillbaka och Johan och Sofia gick. Niclas kom och vi körde och handlade godis! Åt kycklingtallrik och det var lika gått som vanligt. Började åska och fyfan säger jag bara! Blev uppskrämd riktigt ordentligt. Det anklagar jag mest Niclas för! Såg på da vinci koden och sanckade lite. Följde Sandra hem och sen gick jag och Niclas en runda och diskuterade livet! Häärligt :)

I dag var vi ute hos puppisarna!! :D Man kan bara vara glad när man leker med de små oskyldiga liven. de är för söta för sitt eget bästa och man vill bara äta upp de! Bilderna kommer ut snarast.

Nu borde jag plugga. Men får väl se hur jag gör! Puss