Måste bara tilläga...

Jag sitter just nu med tio biljetter till Glans och Schyfferts tillställning i Kalmar!! Det är ju lite av en rent fantastisk känsla!!!!!!

Nej, det här var inte det vi skulle göra?

Jag älskar spontana måndagar. Jag älskar lite mindre att hamna på en stor fest med massa 90:or ute i sövestad! Det var tänkt att det skulle bli en liten behaglig kväll hos Henrik, några stycken som satt och sällskapsdrack. jag, Thes och Lovisa ska få skjuts ut där av Simon, hans bror och henrik. jag och Thes blir upphämtade och sitter på Icas parkering och så får vi reda på att festen är i Sövestad! WHAT? Hämtar upp en oförstående Lovisa som vi slänger in i bagageluckan. Efter några om och men beger vi oss mot Sövestad. Lokalfest och folket ramlade in. Men jag hade faktiskt trevligt, där fanns trotsallt några guldklimpar som jag tillbringade den största delen av kvällen med och för en gång skull struntade jag i resten som jag inte kände. Såjo, eftersom de inte ringde in mig för jobb i morse var det ändå ett helt okej sätt att spendera sin måndag på.

image160

och jag måste bjuda på en bild från Agia Napa..Just done it!

Råtta!

Förutom att jag var nära att svimma i morse på grund av min bakfulla, jag var uttrokad! Har den här dagen varit riktigt mysig. Bara slöat bort tiden och sen fick jag besök av Thes och Sara. Vi åkte ner och såg Rattatoullie på bio. Jag är inte helt säkert på varken stavning eller uttal, men iaf var den värd att se. Ingen överdrivet rolig film men den var söt på något sätt.

Och nu har jag även lånat andra boken av Stieg Larson av Sara, så mina planer för kvällen blir att bara mysa framför den. Jag uppskattar verkligen livet idag!

image158

Det var kärlek vid första ögonkastet

Jag är kär. det är sjukt så mycket matriella saker kan påverka en, men min lila mobil är min ögonsten!

Och gårdagen blev lyckad skulle jag våga påstå. Jag vet inte riktigt var tiden blev av! Hamnade först hos Julia, sen i Skurup hos Emil och sen utanför Skurup hos Olivia. Hästar och allt som jag tvunget skulle klappa. Och ja, sen var kvällen slut och jag blir väckt i en säng utan att veta riktigt hur jag hade hamnat där. Jag var slut igår och Julia sa att jag inte fick ta en powernap. Jag behöver min powernap!! Sen fick vi skjuts hem av Max, och utan att hitta var folket var fick vi gå. Min säng var väldigt efterlängtad!

Dessutom kom det en god nyhet. Fick lön från Tingvalla och dessutom förfrågan om att jobba där i gatuköket i framtiden. Jag är ju inte den som säger nej till jobb!

Tjohej


Det är kört

Efter en mycket trevlig kvällsfika på Snuggles med mina vänner, hamnar jag framför datorn. Och vad hittar jag! Jo, en artikel om att facebook äger allt som vi har skrivit där, samt alla våra bilder vi har lagt upp. Men det har väl förståss alla läst, det stod ju på sida 4 i det 12 sidor långa kontraktet. Hm, just det!

Eh, så hemska är väl inte bilderna att de påverkar min framtid direkt! HA!


Mo ho ho!

Till alla de som skulle har fått för sig att jag är seg: IDAG lyckades jag gå på toa, duscha och borsta tänderna på hela 6 minuter. Rörmokaren skulle komma och stänga av vattnet, vilket jag får reda på 7 minuter innan. Och där sitter jag i min morgonrock, halvfärdig med frukosten. HELVETE!  Jag hatar att stressa på morgonen, mest för att jag är dålig på det.

Men en riktigt positiv sak i dag är att Glans och Schyffert-biljetterna är betalda och antagligen kommer skickas hem till mig om någon vecka!!!

image157


"Ah, kan du ta ett kort på oss då?"

Denna dagen fick en dålig start redan när jag inte blev inringd till jobb och några timmar senare blev det fan inte bättre. För att uttrycka mig kort: ALLT gick emot mig och jag var fan klumpigare än vanligt. Men efter en massa klydd, blev dagen så jävla bra. Bokat biljetter till att se Henrik Schyffert och Johan Glans den 14 november i Kalmar. Så då drar jag och nio andra iväg, för att träna magmusklerna lite. Jag och Julia firade det hela med en fika och sedan med lite middag hos henne, datorn framför oss och kollade på olika klipp på youtube och jävlar vad vi skrattade. Så efter en helvetesdag, löste allt sig och det blev bara bättre när jag kom hem och såg att min pengar hade kommit fram till bartender.se och dessutom att de kunde fixa en flight till mig från köpenhamn eller malmö så jag slipper ta omvägen om Stockholm. OCH man skulle förstås kunna tro att dagen inte kan bli bättre, men jo det kan den fanimej. För nu är set sösongspremiär av Prison Break. Jag vill bara ge mig ifrån ett stort glädjeskrik som påminner om de när vi körde upp mot Öland.

Tack för mig!


Fin fredag

Gårdagen var riktigt jävla lyckad. Fan va kul jag hade. Började på loftet och där var humöret på topp, vidare till barabar. Där två Jessica Juhlin befann sig denna kväll. Och jag bara njöt av musiken, att dansa, träffa folk och bara ha sådär riktigt kul!

Jag har dessutom lyckats få ett blåmärke i huvudet. En liten bula som saimon såg till att jag fick genom att skalla mig. En dag kanske jag kommer att se charmen med hans Ninja-grepp.

image156

Nostalgi

Blivit jobb på Norreport i veckan, och nej inte som lärare. utan som assistens åt en rullstolsburen tjej. Vilken nostalgitripp. Jag saknar de tiderna men ändå inte.

Jag fick den värsta förlämpningen någonsin i dag. En lärare som jag gick fram och hälsade på när bildlektionen började får den här reaktionen "jaha, jag trodde du var elev!"
Jag försöker inte ens dölja min reaktion. "NEJ, jag är nog lite äldre än så." FEM år sen, för helvete. Det är fem jävla år sen jag gick i åttan. Jag kunde ha storlek 140 i byxor på den tiden (jag var lite klen av mig). De hade väl kommit upp till knäna nu. Men jag älskade faktiskt bildläraren, gråhårig och rätt så häftig tant runt 50 årsåldern som lär barnen att det heter pumps och inte klackaskor. Jag älskade henne till skillnad från eleverna. Men de vet inte bättre för de är små.

Gå i åttan på Norreport.. för helvete!

image154


Heliga helg

Gårdagen var lyckad! Började hos mig med en Lovisa, Axel, Max oxh lite Tangera. Det kan bara sluta så bra som det gjorde. Sen bar det av och vi mötte upp julia för att bege oss vidare till svarte. Vandrade från stationen till thibo och sen flöt kvällen på och herregud vad kul jag hade! hamnade på Max efter (såklart) och jag började sluddra och Lovisa prata spanska.

och helgen fortsätter ikväll. Nu beger jag mig ner mot Julia och då börjar vi kvällen. Sen står Öja på schemat. och har jag inte kul ikväll ska jag fan aldrig mer gå dit. Stroa krav!


ja

Ungarna igår var hoppplösa. Det är en tuff barngrupp som jag har varit i. Du vet de som inte lyssnar, och sen tänk 18 stycken. Sen igår blev de gnälliga, och inte den att de går runt och tjurar utan då de bokstavligt lägger sig ner på marken i ren frustation. Men jag klandrar inte dem, för jag kände för att göra precis detsamma. Bara släppa allt och lägga mig ner där brevid och bara tjura. Men så funkar det inte, istället var jag tvungen att stå upp, behålla masken och lösa alla konflikter som uppstod konstant.

Det är hårt att vara vuxen. Men det har sin fördelar också.. ikväll är det feest :D


Hey, i morgon är det fredag

Jag tänker bjuda på några bilder sen fredagen.. Mysiigt!

   

image150

Cecilia, du ska veta att vi tänker på dig (L)


Just det

När jag cyklade hem från jobbet idag sprang det en katt över gatan, och då fick jag en flashback från fredagen när vi var på väg hem till Krisse. Jag, Julia, Lovisa och Carro promenerar på en gång med höga buskar på var sida i nästan totalmörker. Just då kommer såklart en svart katt ut från busken vilket får Carro att hoppa till och Julia och Lovisa spotta vilt omkring sig. Och Lovisa skriker i ren panik "VILKET HÅLL SKA MAN SPOTTA ÅT!!??"
Där försvinner all deras modiga, bastanta manlighet. Samma sak när de får panik på tåget för att det började tuta och de tror att vi ska vara med om en olycka eller få beskåda ett självmord. Vad gör de? Slänger sig ner på golvet och sitter där tills tåget stannat på svartestation.

Bristande manlighet kallar jag det!


Mejl

"Hej  

Jag har tagit emot din anmälan och du har en plats den 26 april ..det kommer mer information inom några dagar per post  

Är de något du undrar över.. bara att kontakta mig"


Jag drar till Mallorca den 26 april.. aah, det är fan det sjukaste!

Skickat

Ja, så gjorde jag det. Någon gång i April eller Maj drar jag ner på en bartenderkurs på Mallorca i två veckors tid. Sen är möjligheterna stora för att få jobb där nere. Men nu först och främst ska jag förhindra att min mor får en hjärtattack! Tiden går dock fort, men det är ju ändå några månader kvar.. men fyfan va kul det kommer bli!


Mer helg åt folket

Fredagen startade hos Julia, med några malibudrinkar. Jag, Julia och Lovisa mötte upp carro på stationen.. Ölandsgänget var samlat igen! ut till krisskross i svarte och där var det riktigt trevligt! Sen vet jag inte riktigt vad som hände, jag och Julia var lite överallt. Sänkte några ubåtar, hamnade på Barabar och satt nästan och somnade på Max. Kvällen var lite halvskum och när jag gick förbi Bäckahästen i dag kunde jag inte låta bli att le. Haha, hon den där Julia!

Lördags kvällen spenderades i t-lilla med Sofie, camilla, Cecilia och Emma. Efter mycket om och men hittade vi någon maträtt som vi alla kunde äta och det blev gott! Åkte hem relativt tidigt, då jag började jobb halv åtta i dag. Fick sms om efterfest fyra på natten och suget på fest kom igen. Så nu är det söndag och jag vill redan ha helg.. fan!

   

Fin kväll!!


Resume

På fredagen stod bio och umgås med camilla på schemat och det var för längesedan som vi två sågs och bara pratade. Sånt kan verkligen behövs och den människan och jag har ju en hel del saker gemensamt. Muha! Det blev bio i Tomelilla, såg Rush Huor 3. Och visst var den rolig, men handlingen är väl inte mycket att hurra över. Efteråt överraskade vi Emma och Jocke. Snackade lite skit och sen åkte vi hem. Jag släppte av Camilla men kom fram till att kvällen inte skulle vara över. Så jag begav mig till Saimon och förstörde deras grabbkväll. Blev en tur ner till Soft där jag som körde satt och drack en alkoholfri Margarita. Kvällen slutade för min del här och jag hade då även kommit fram till beslutat att alla våra planer om bartömning och utgång skippades mot jobb på Tingvalla i tio timmar. Men nu i efterhand ångrar jag det inte det minsta. Jag hade skitskoj, träffade folk och stressen var positivt. Efter mina andra så lugna jobb var det skönt att det hände lite saker.

Vaknade på söndagen och det kunde likaväl ha varit efter en utekväll. Mina ben var döda, min kropp mörbultad och jag har ett ganska stort blåmärke som jag inte vet hur det har kommit till. Jag var sunkig, det blev Heroes och vattenpipa för att sedan avrunda kvällen med Guardian med Sara, Julia och Thes. Alla fyra i hennes säng och det är inte alls så bekvämt som det låter.

image142