Mindre bra

Min röst har gått i strejk och det är plågsamt att inte få prata nu. Måste försöka vila rösten, helst ska den vara bra till i morgon när jag kommer till en ny förskola. Och det innebär ny personal och nya barn och en röst som fungerar är en fördel! Men det löser sig nog.

Nej, nu kalla sängen!

Jag minns det som om det var igår..

Okej, förra onsdag, kräftskiva hos Sara. Alla från Agia Napa sitter där exlusive Natti och Erika. Lovisa ställer då frågan hur alla mår efter hemresan. Direkt hör man klagomålen, hosta, halsont. förkylning, Sveriga kalla klimat och helt enkelt hur dåliga alla hade blivit. JAG däremot, ler stort och säger att jag mår hur bra som helst för tillfället. Ingen sjukdom alls. Nu sitter jag här en vecka senare, hostat de senaste dagarna, ont i halsen och känner något som skulle kunna vara en tendens till feber? Men NEJ, jag ska inte bli sjuk. Speciellt inte nu när jag till och med kommit igång med träningen. Tränade i går, gick 3 km i dag med Natti och i morgon tänkte jag starta dagen med ett friskispss klockan halv tio på morgonen. Jag gör väl som jag brukar, förnekar det så länge det går!

Favorit i repris?

Billie the vision kommer till Kb den 2 november. Låter som en riktigt helkväll i mina öron!

image125

Det är spännande

Nu har jag börjat igen, och jag säger det som jag sagt ett antal gånger förr och ni kommer säkert  få höra det igen. NU ska jag seriöst börja träna ordentligt och regelbundet. Jag säger det varje gång det börjar en ny termin och det är ju alltid lika spännande att se hur länge jag håller det. Men jag tror lite mer på det den här gången, mest för att jag köpt ett par nya skor att träna i som jag bara älskar! 

Aah, endorfinet flödar, fan vad glad jag är :D  

Och vad händer nu?

Jag klarar inte av att sitta hemma, det är verkligen skittråkigt. Jag måste nog överväga ett tredje jobb, för fler såna här bortkastade dagar är jag redan trött på. Okej, klockan är bara ett! Jag kan fortfarande göra något vettigt, så det blir fika med Julia på stan. Jag känner för en stor, fet kanelbulle. Nu ska jag bara berätta det för henne.

Och jag har fått för mig att det är 5 augusti som vi ska till Spanien, men det är ju Oktober det blir, om det nu blir av. Har redan sagt fel ett antal gånger. Samma sak som jag kallade poolen för stranden hela veckan i Agia Napa. Mina resekamrater blev lite trötta på det efter ett tag! Förresten har jag glömt berätta historien om våra riktigt tråkiga grannar som vi försökte få lite roligare. Det slutade med att jag blev kallade Mary, som i "Den där Mary" resten av veckan. Spännande!


Det blir ju aldrig som man tänkt sig.. oftast bättre!

Tanken var när jag vaknade att Lovisa skulle bli kvällens mål, men efter att varit helt död hela dagen och somnade halv fem på eftermiddag till halv åtta på kvällen och vaknade lika trött kände jag att det var dags för en lugn kväll. Det blev Sandra, Sara, Shrek och kladdekaka. Efter ungefär halv filmen, kom orken tillbaka. det var ju trotsallt Sara först lördag som 18-åring. Fast Sara ville förstås inte ut men jag och Sandra var däremot på G. Åkte till Lovisa och hämtade min mobil, plånbok och var sociala en stund innan vi skulle bege oss till bar a bar. Sen ångrar Sandra sig. Helvete tänker jag men då kommer Emma som en räddare i nöden och frågar vad jag gör. Så där hamnade jag igen med Emma som sällskap, jag fick min dans och det blev en bra kväll i alla fall.

Efter att Malin skrivit om en bussresa till Spanien fastnade jag direkt. Om allt blir som jag tänkt mig åker jag, Julia Lovisa och kanske någon mer till Spanien den 5 augusti och är borta i tio dagar. Jag älskar semester!

Den seriöse

Träffade ju mina kära gamla klasskamrater igår, eller ja Camilla och Sofie i alla fall! Dagen innan hade camilla träffat Maria och de hade pratat om var alla hade tagit vägen nu efter studenten. Hon har flyttat ihop med sin pojkvän, hon har förlovat sig, hon har flyttat till en egen lägenhet, de ska börja läsa vidare osv. Så efter att ha gått igenom alla i vår klass kom de fram till att jag och Maria var de enda oseriösa.

Så här blir jag och min älskade Maria som har på g med fem killar samtidigt blivit utmålade för att vara oseriösa. JAG däremot (som den stora tänkare jag är) har reflekterat över detta och håller inte med. Jag är seriös med det jag gör. Jag är helseriös med mitt jobb och just nu är mitt mål att jobba utomlands. Till det behöver man ett startkapital och det håller jag på att tjäna ihop. Mitt mål någon gång i framtiden är att läsa vidare men inte än. Jag vill få ut så mycket som möjligt av livet och jag provar hellre på saker nu så jag får erfarenheter och blir ännu mer säker på vad jag vill jobba med i framtiden. För just nu vet jag inte och slösa bort mitt liv på utbildning som varar i 3 - 4 år för att inse att det inte är något man vill, det tycker jag hade varit oseriöst av mig. Att jag skulle vara oserös bara för jag inte har ett förhållande stämmer inte alls. Jag har inget förhållande för jag inte har hittat någon. Att kasta mig in i något hade varit oseriöst! Jag har ingen egen lägenhet för att jag inte helt säkert har någon inkomst och så snart som möjligt ska jag jobba utomlands och då behöver jag inte den. Så vad exakt får då folk ifrån att jag är oseriös? Jag gör galna saker med mina vänner för att ha kul. Och att ha kul är ett mål som jag är väldigt seriös med. Sen att det målet kan göra att jag verkar vara oseriös är något som jag helt enkelt kan leva med.

Jag vet inte exakt vad jag vill med mitt liv, men jag vet att jag kommer lyckas!

Viljan finns där

Efter att ha träffat Sofie och Camilla igen och haft ännu en riktigt bra kväll i malmö, satt jag och Julia och halvsov på tåget hem. Vi skulle ut. Inte ens Julias snarkningar fick mig att börja tvivla. Inne i Ystad blev det hem till henne, en drink och skifte av kläder. Vi var redo igen och jag är ännu en gång hur nöjd som helst med kvällen. Promenad hem med Saimon och Sandra. Det blev trots allt inte nybrobadet men jag behövde min säng och jag saknade min mobil. Det räckte för mig.

Och ikväll har jag hört rykte om att det kanske blir fest?


Sara blev 18

Det började med krfätskiva i osndag och mjo, det är nog gott. Sen blev klockan 12 och Sara blev 18. Åkte hem och sov för att sedan vakna upp till torsdag. Skrev cv, skrev in mig som inringningsvikarie på olika förskolor och NEJ, jag tänker inte hålla i olika lektioner på västervång eller norreport. Tänk mig som idrottslärare, så fan heller! Åkte in till Malmö med Thes och kollade i affärer.. på måndag kommer lönen och då ska det shoppas! Sen träffade vi på Sara och Elin, mat på subway och 3 ljuvliga kakor. Paulina kom förbi och medan jag och Thes begav oss till stortorget för att dricka upp vår alkohol, gick de andra för att ta några öl. 2 timmar senare träffar vi de igen utanför möllan och ja, vi blev lämnade med Sara illa kvickt och resten tänker jag låta bilderna beskriva.

          
   

Nu går det utför

- Jag saknar faktiskt skolan. Ta vara på den tiden, Julia.

Okej, jag börjar bli gammal!

jag hör hemma i solen

Jag vill iväg.. igen!

Blev fest i lördags igen. Åkte till Emma och Jocke, där blev det tv-spel, singstar och för min del inte alls många drinkar. Efter det begav jag, Emma, Anders och Joel iväg till ystad. Min kropp sa nej och levde totalt på viljan. Inte helt taggad och på taxin hem var det jag som osexigt somnade med öppen mun. Jag dreglade iaf inte, tror jag!

På söndag återhämtade jag mig. Eller ja, det blev att jag satt framför datorn mer eller mindre hela dagen förutom när jag och Sandra gjorde en tripp ner till bollen för att kolla på bandy. Spännande, jävligt spännande. Jag älskar när folk blir arga på varandra! HA!

Iaf vill jag iväg igen. Jag saknar Cypern och jag saknar mina 7 vänner jag åkte iväg med. Nej, nu blir det att jobba och tjäna pengar så jag kan åka iväg igen.

För i solen..


kan jag bli såhär glad..


umgås med såhär underbara människor..


göra såhär galna saker..


bada i en såhär fantastisk pool..


dricka såhär gott..


och sist men inte minst bli såhär brun!!


Don´t enter this area when you are "Wet"!

Vilken jävla vecka det blev i Cypern. Jag älskar Agia Napa.

Veckan bjöd på sol, bad, strand, fest, drinkar (en jävla massa drinkar) parachue, BUNGY JUMP, snorkla i medelhavet, se man bli rånad och en jävla massa underbara stunder med min vänner. Det var strandfest och alla fick drinkar över sig, vi dansade runt stripp-pålar och vi hittade en bar där tjejer fick dansa på baren. Jag tror ni alla kan gissa var vi befann oss! Vi åt god mat och blev alla förälskade i grillade majs.

Ja är ne, och okey är ja. "Oh, Shaved pussy" "I can see your boobies. Nej, men veckan var helt jävla fantastisk och Agia Napa är en stad som verkligen lever! Och nu är jag trots att jag saknar värme lite glad över att komma hem till ett internet som äntligen fungerar och jag tror jag aldrig i hela mitt liv har uppskattat att slänga toalettpapper i toastolen så mycket som nu. SKÅL FÖR ATT SLÄNGA PAPPER I TOALETTSTOLEN!

image105

Fem månader var ingetting!

Vi har pratat om det länge och nu kan jag med glädje säga att vi åker i morgon. På något vis så vet jag också att resan kommer att bli lyckad. Jag har några av de bästa med mig och tillsammans är vi en klockren kombination. 

Min mamma däremot är lite orolig.
- Julia är ett syppesvin, Sara är ett syppesvin och ja du är ett syppesvin.. finns det någon lugn person med egentligen?

Jag drog till med ett vit lögn och räknade upp de övriga. Natti trodde hon på förstås, hon skulle bara veta!

Nej, men ha det bra här hemma i Sverige lovar jag att ha ännu några historier att underhålla med när jag kommer hem!

På fredag, på fredag, på fredag

Och nu är det endast FYRA dagar kvar tills vi åker. Nu måste jag bara packa, växla pengar, handla nudlar och fixa en jävla massa annat. Men de löser sig!

Precis slutat jobbat och nu beger jag mig snart hem från Jane, ska laga pannkakor och äta frukost och sen är det stranden i Dalby som står på schemat! Solen har äntligen börjat visa sig men den ska enligt tidningarna försvinna igen här i Sverige lagom tills vi drar till Cypern. MUHAHA!