Helgen.

Fredagen:

Blev att jag och sandra sunkade lite halvt hos Sandra :) Egentligen skulle även våra vänner Thes, Steffi och heidi komma och hålla oss sällskap, men de blev uppehållna av två fulla gubbar som bråkade? What? :D Så det blev att jag och sandra (trötta som vi var) låg och halvgrät till Armageddon!

Lördag:

Jag och Sara cyklade ner i den hårda motvinden till stranden. Där gick vi sedan en runda för att sedan åka till Sara och återfå de kalorierna vi bränt bort. Middag och våfflor stod på menyn! Ett råd till alla blivande mästerkockar, smält aldrig chokladen direkt i kastrullen? Liknar köttfärsås och smakar bränd och knaprig choklad! Efter en del sömn och slagge åkte jag till skivarp för att umgås med Jyns&Pütz! Det var mysfaktor på hög nivå. Alla låg och snyftade till filmen "Systrar i jeans". Typiskt tjejfilm men (som den absolut-inte-filmkritiker jag är) tyckte jag den var bra!  

Söndag:

Dagen som kunde varit så mycket bättre. Första felet med dagen var vädret! Snö/regn är inget som jag föredrar. Andra felet var att min mamma ännu en gång fick åka och tillbringa tid på sjukhuset. Direkt efter att jag hoppat av bussen som tog mig från skivarp gick jag till sjukhuset. Där tillbringade jag nästan 5 timmar och mamma blev inlagd! =/ 

Kom hem, städade och sen fick dagen en positiv vändning. Sofie kom hit och ska sova här i natt :D Ikväll ska hon sova som en Batman. Nu måste jag sluta. För alla de som känner skivarpsfolken vet att sena nätter är inget för dem!

God natt, sov sött, dröm om småkryp du mött!



Fredag är ändå den dagen som känns bäst!

Jo, för visst är det något speciellt med fredagar?

Ikväll kommer förhoppningsvis bli en jääsig kväll med vännerna! Var, när och hur är något som får besvaras längre fram i tiden.

Morgondagen ser jag framemot väldigt mycket! Kommer få en bra start runt 11 med Buffy och vampyrerna (Nördfaktorn på det är jag ganska medveten om). Efter det kommer jag och Sara bege oss ner till stranden och promenera. Hoppas på sol! :) På kvällen ska jag ta bussen till skivarp och träffa min saknade bynner, Sofie och Emelie (L) Tillbringa kvällen hos familjen Pütz med godis och film!

En vecka kvar på praktiken. Herregud vad tiden går fort!

Trevlig helg!

Oh, vilken underbar dag!

Under gårdagen inträffade några händelser som jag var ganska oförbered på.

Istället för att kvällen skulle vara så som jag förväntat mig (framför datorn och tv:n) fick den en radikal ändring som blev att jag stod och posade som en galning med mats (Sandras pappa) och  Sofie (sandras syster) på stranden. Fotografen var inte helt oväntat Sandra Svensson. När jag väl hade kommit hem från detta underbara posandet (linslus som jag är) satte jag mig ännu en gång framför datorn. Och då.. helt utan förvarning hör jag den kära gamla melodin från glassbilen. ("Nu lurar vi barn, nu lurar vi barn på deras veckopeng") Och ja, jag kände mig ganska lurade när jag sprang i fullfart upp mot parkering och köpte ett 50-pack trollerimix med pengar som borde ha gått till något vettigare. Glassen lämpade sig iaf när jag fick avnyttja den till tv program som Extra extra, My name is Earl och OC!


Dagen på jobbet (min praktik) har varit som de flesta andra. den underbara värmande vårsolen som äntligen beslutat sig för att titta fram har varit väldigt välkommande :)

För att avsluta dagens blogg (innan solen hinner gå ner, så jag och Julia missar vår strandpromenad) avslutar jag den här bloggen med något Pütz mamma Carina brukar säga " Det som inte gör mig något gott klarar jag mig så bra utan. " 

Tiden

Sakta börjar panik komma krypande som man alltid får när man varit instängd för länge. Jag har tillbringat alldeles för mycket tid framför datorn och tv:n. Gjorde ett tappert försök innan att räkna de tio sidor matte som ska vara klar om några veckor. Jag tror jag lyckades göra två uppgifter innan jag insåg att jag måste tänka för att klara resten. Så jag struntade i det satte mig och åt lite choklad medan jag trött tittade på ett avsnitt av Providence. Mycket mer avkopplande om jag får säga min mening. Snart ska jag ätergå till pluggandet. Hur patetiskt det än låter ska jag gå och läsa olika sagor. (Och ja, det är till ett skolarbete.)  


Ha det så bra, mina vänner!


Kära gode gud!

Livet borde levas BAKLÄNGES! Det mest orättvisa med livet är att det slutar med döden! Det borde vara tvärtom istället. Man borde dö först, så var det avklarat. Sedan bor man på ett ålderdomshem. Man blir utsparkad för att man är för frisk, hämtar ut sin pension. När man börjar arbeta får man en guldklocka redan första dagen. Man jobbar i 40 år tills man är ung nog att njuta av pensionen. Dricka sprit och partaja och så är det så småningom dags för småskolan, att bli en liten unge och leka utan att behöva ta anvsar. Sedan blir man baby och tillbringar de sista nio månaderna på spa med lyx som centralvärme och matleverans. Sedan slutar det hela med en orgasm!

Amen!



Första inlägget!

Jag har skaffat blogg!  :)


Redan fått lite panik på det! Handlar nog mest om att jag inte riktigt förstår det hela. Förhoppningsvis så kommer det med tiden!

Orange bakgrund? Tja, varför inte!
 

64107-1        Och jag blev kär.

Dessa (alternativ "katt-döskalle-skorna") ska jag inhandla under min och Sara´s shoppingtur i malmö :)