Guldet ska hem till ystad igen

Okej, bussresan utan egen alkohol.. första reaktionen var hemsk. Men jag har lugnat mig och de säljer ju faktiskt öl på bussen. Med tanke på att jag ska ut och resa i morgon känns det bäst att ta det lugnt. Men jag vill ha en vinst, för väl nere i Magaluf ska jag få ett sms av Thes att de vann i finalen också!

Ha det bra här hemma så länge. Nästa gång jag skriver är det nog på Mallorca, lite varmare, lite brunare!

image225


Två dagar

Nu är det riktigt nära tills jag åker. På lördag, på lördag, på lördag!! Men innan dess ska jag överleva en tripp till Göteborg, där vi ska se YIF vinna. Ooh, vad jag är taggad! Thes fel att jag blivit en sån handbollsnörd som resten av ystad. Har mina perioder när jag kollar på sport. Förra året följde jag Tomelilla IF. Det var Emmas fel. Men det blev några sköna lagfester. Helt ärligt, så gör jag ju det bara för festerna.. Och i morgon lär det ju bli en jävla fest i bussen!

image224

Cause we find ourselves in the same old mess

image223

Riktigt bra helg, tack mina vänner!


Oh yees

Det är lördag, kvällen är planerad, ananaspajerna i ugnen, jag är laddad, redo för mirakel och ur mina högtalare strömmar Walking in Memphis. Ikväll äger min så kallade avskedsfest rum. Inga ledsna miner för det, då jag antagligen bara ska vara borta i två veckor på min utbildning. Men ändå, det är en jävligt bra anledning till att festa. "Det är trots allt lördag", har vi väl använt några gånger för mycket. Så vi blir runt en tolv tjejer som jag bjuder på smörgåstårta, några pojkar kommer väl senare och hälsar på. Dessutom har vi singstars och jag två flaskor vin. Kvällen kan bara bli lyckad!



Oh, herregud

Jag fick mejlet i dag. Mejlet med information om min resa ner till mallorca, samt alla namn och mejl på de övriga kursdeltagarna. Vad hände nu med de fem månaderna egentligen? Hur i helvete blev det 11 dagar såhär fort?

image222

Ett steg för långt

Vi känner alla Sara, gillar att gå lite över gränsen sådär med tåspetsarna. Vi har acceterat det, jag har skrattat åt det, älskat det och hatat det. Men nu har hon gått steget för långt. SKITsnackat.blogg.se

image221

Jag tänker för mycket

För någon vecka sen kollade jag på ett program som handlade om bajs på tv. Det fick mig att börja spinna vidare. Ni vet när man tänker en tanke, som leder till en annan tanke och denna tanke slutade med bajslukt. 

Om man tar en nyfödd bebis, och varje gång det kommer en doft av bajs ger bebisen sockerlösning som smakar gott. Fortsätter såhär i alla år, byter ut sockerlösning mot godis. Då borde ju, rent hypotetiskt sett denna person vid 20årsålder gilla bajslukt eftersom det påminner en om att man får godis eller något annat som smakar sött?


Tills döden skiljer oss åt

Jag har funnit mitt livs kärlek, som jag vet kommer följa mig genom eld och vatten. Vi kallar honom helgen! Och jag kan ärligt säga att jag är kär. Med all säkerhet vet jag att herr helg och jag, kommer leva ett lång och lyckligt liv tsm.
 
För visst är det alltid lite extra pirrigt när det är fredag och helg!

Ett hett tips..

Rekommenderar er starkt att ta en titt på en nyöppnad blogg.. BLONDINSARA!

Dåligt gjort av mig

Inget skrivande att hurra över den här veckan. Hade ju kunnat säga att jag inte riktigt haft tid, men det vore en lögn!

Det har lyckats närma sig helg igen, i morgon närmare bestämt. Halleluja moment! Har lite olika planer för helgen, antingen blir det lugn pysselkväll med Sara i morgon. Tänkte kanske kosta på mig en laptop så jag kan vara lika cool som henne. Eller så blir det att fira Spigget, som faktiskt blir 18! På lördag ska det däremot smälla till rejält. Sandras 20årsfest står på schemat och vi siktar på mirakel för att sedan avsluta med ett besök på barabar! Jag ska inte ljuga, jag är speedad.

Handboll, vi?

Och så var biljetterna bokade. På fredag halv tre åker jag, Thes och (hör och häpna) Julia upp till Göteborg för att heja fram YIF. Fyfan va kul det kommer bli. Jag ser till och med framemot handbollen, jag ska vråla mig hes och vara skitfull! Dock sprack vår plan med att stanna kvar och festa, när vi insåg att det skulle kostar oss rent för mycket. Jävligt synd då vi till och med hade sovplats. Men vi får helt enkelt ta det en annan helg framöver!

På lördagen blir det jobb på tingvalla. Kom på i dag att det var 15/18 års. Vilket innebär att ni hittar mig i baren. Säljer läsk, energidryck och vatten.. det du!

image220

En bild från Nattis 18årsfest förra sommaren.

BodyJam

Efter ett antal försök från Jane att jag skulle gå på Bodyjamen var det i dag dags. Jag drog med mig Thes och tja.. jag kom fram till något jag redan visste: Koregrafi och dans är inte min starka sida men jag hade fanimej kul ändå!

Innan passet bestämde vi oss för att ta en liten powerwalk. Så ner i slingan, och dryga jävlar som vi är, lyckas vi vara där en halvtimme innan passet börja. Så vi fick helt enkelt gå riktigt snabbt, vilket är ganska bra. Nu strömmar endorfinet och jag vill göra mer. En promenad till kankse?


Pink

Tittade igenom gamla bilder och hitta den här. Tre - fyra år sen? Rosa hår är nog inte riktigt min stil.

image219

Alla vägar leder till Göteborg

Det är onsdag, lille-lördag och jag är taggad. Helgen ser väldigt ljus ut. På fredag leder de flesta vägarna upp till Göteborg för att se handboll. Antingen som minibuss chaufför till Åke och hans vänner, eller med Thes på hejaklacksbussen. Ska inte ljuga, jag är inte så intresserad av handboll egentligen. Kan vara kul att titta på men åker jag med Thes innebär det en hel del öl på resan och det säger jag inte nej till. Bara en roadtrip upp till Göteborg lockar mer än ännu en kväll på barabar.

Men jag har bestämt mig, jag är svag för spontana inslag och svår kan man inte kalla mig. Jag är alltid på, vilket jag ser som en bra egenskap! PÅ fredag är det jag som ska stå och heja på YIF. Nykter eller mirakel återstår att se!

Jag blev en dum sill

Jävla syster. Hon lyckades i år igen!

Jane ringer!
- Hej Jane.
- Hej Jessipessi. Vet du vem som fått barn i dag 21:23?
- Nej? :D
- Jonas
- Ah, va kul.
- Mm, det blev en pojke.
- Nau, va roligt.
- APRIL, APRIL!!!
- Amen vafan.. (liten tystnad) Du har läst min blogg va?
- Ja, men jag var ju bara tvungen att hålla i gång traditionen.
- Mm, kul Jane!


Lite vardagspinsamheter

Jag brukar ibland prata och sjunga för mig själv. I dag gjorde jag det två gånger!

- Första gången var efter jobbet på väg mot bilen, "ja, men ska jag kanske ta..." Kommer på mig själv ganska snabbt men ingen var i närheten så då spelar det faktiskt ingen roll.

- Andra gången stod jag i duschen och sjöng. Vilket jag tror många gör, men i duschen på FRITIDSBADET? Nja, det är väl lite till att överdriva. Jag är helt inne i att jag snart ska i väg och resa så jag tog några toner, "Na nana Magaluf, na na nana vår sista resa. Du dud dudu!" Och nej, jag kan inte texten. Aja, jag får bjuda de tre personerna som kan ha hört mig på det!

Under min 45 minuter långa simtur på badet, kom jag även på att jag inte varit där sen början på december. Ändring på det, framöver en gång i veckan i alla fall. Är någon med mig?

image218

April, april

Jag hörde en klok sak på radion i morse. "Det är tur att lögner finns, annars hade ju allt man hört varit sant!"

Jävla tur att lögner finns. Var ju ett extra lämpligt citat i dag på första april. En dag som utan tvekan var roligare förr, när man var mindre. Nu när man tänker tillbaka inser man hur dryg man var mot sina lärare, föräldrar och syskon som man hela tiden skulle försöka lura. Jag blev alltid lurad av min syster och blev lika arg varje gång!

image217


Lördagskväll

Efter en otrolig förfest hos Jessica mårtensson och ett besök på Donna Gina, hamnade jag som vanligt på barabar. För mycket folk säger vissa, helt lagom säger jag. Jag gick runt i min egen värld och hade skitkul! Var Lotta, Linda, Sarah, Jessica, Emilia, Sara och alla andra blev av har jag ingen aning om. Sista tiden hamnade jag i baren i alla fall, beställde in en daiquri och njöt. Efterfest var planerad och vid elva dagen efter gick jag hem. Walk of shame, och en av de värsta någonsin. Men det var värt att tanterna blängde, för herregud vilken bra helg det blev!