Lättnad

Jag har en framtidsplan och det känns så jävla bra.

Eller egentligen är den inte mycket att hurra över.. men det är en fin tanke iaf! Jag ska i alla fall ta ett sabbats år.. kanske två eller tre och jobba under den här tiden. var återstår att se. Kort sagt ska jag skaffa mig erfarenheter. När jag sen har motivation och lust ska jag sätta mig i skolbänken igen på lundsuniversitet och läsa vidare till socionom eller psykolog.

Som ni märker finns det några bitar som behöver fyllas men just nu oroar det mig inte så mycket. För nu har jag en idé iaf  och det är härligt.

Puss


always take a big bite

En vanlig dag på praktiken där kanske inte allt för mycket hände. Jag kollade på sport och tyckte det var kul. Det är väl stort. Guld till Sverige!

När jag kom hem möttes jag av den fulaste snögubben jag nånsin sett i min trädgård. Den var fruktansvärd! Efter två mer eller mindre meningslösa samtal med natti sitter jag med samma sötsug och fortfarande rastlös.

JAG VILL HA GODIS! Måste lösa det här problemet nu..

Oh, this is the start of something good

Helgen har spenderats i Tomelilla och tro mig det är faktiskt inte så illa som det låter. Blev film, mys, ett besök på Bo ohlsson, bil åkande och en jävla massa skräpmat. Fredagen bjöd på pizza, i lördags åt vi kinamat och på söndag blev det pizza igen. Men det är ju helt underbart. Så efter att precis ha ätit soppa och ett HELT (!) vitlöksbröd (jag kommer lukta gott) ska jag snart sticka och träna puls! Har varit sjuk och haft andra förhinder så det var ett tag sedan man rörde på sig.

Har även varit på praktiken i dag. Jag måste säga att jag trivs väldig bra! Blev även glad över att jag redan tydligen hade för mycket timmar på schemat så jag kommer inte att behöva ta igen någotting och dessutom har jag två händelser nerskrivna. Perfekt!

Johan <3

Pingviner

Vet inte riktigt om jag borde skratta eller gråta?

Unhappy feet?

1 Februari

Blev att jag var hemma i dag också. Kändes bäst faktiskt. Hellre helt frisk sen så jag slipper att bli sjuk igen! Fick bra besök senare på eftermiddagen i alla fall. Mina goda vän Julia kom och hälsade på. Blev förståss inte en drink för att fira in fredagen som på bilden. Men satt och snackade en massa innan hon övergav mig ganska nyligen.

Puss

64107-62

Flyter eller sjunker ditt bajs?

Natalie säger:

jag läste i en tidning att om man äter rätt och tränar och sånt, så flyter ens bajs.. så jag kollade förra gången jag bajsade, haha.. det sjönk :(