so deep in the whitest white

Ute i går och ja jag hade skoj. Kvällen bjöd på en del händelser som jag ser som väldigt komiska nu i efterhand.

Provade studentmössor i dag i skolan. Studenten känns så långt bort och tur är nog dte. är inte redo för det! Bara 36 veckor tills vi kommer stå och skrika på trappan om hur bra vi är.

Ikväll är det 18 årsfest :) Tror det kommer vara en ganska lugn kväll där jag kommer få skratta åt många andra i mitt relativt nyktra tillstånd! Får väl se hur det blir ikväll! 

Puss 

God kväll

Isch, isch. Nu blir det uppesittar kväll med att göra läxa. Om jag börjar snart kan jag vara klar i tid och slipper somna över boken. Ska egentligen inte vara klart förrän på fredag men eftersom vi ska ut i morgon måste jag få det överstökat!

Måste börja skriva träningsdagbok också. Hade underlättat att skriva den om man tränat faktiskt. Logiskt, jag vet! Blir väl friskis eller något liknande. Vi ska dessutom springa slingan om en vecka. 5 km om jag ska få mer än G i idrott. Och mer än G måste jag ha för att komma in på högskolan. Hatar den här pressen, är inte bra att ta den. Jag kämpar inte och gör så lite jag kan. Det är min livstil och det funkar faktiskt med lite ångest då och då. Har en artikel till svenskan som jag egentligen också ska göra!

Många ska, borde och vill i livet just nu.


Onsdag

Onsdag i dag. Vilket blev en idrottslektion man inte var med på, en svenska som mest var tråkigt, en lunch som inte var alltför god, många visningar av bröstet, en ännu tråkigare helen sahlman lektion som man målade bort, ett prov i människor i behov av stöd och sen cykla hem i ösregn. Och vet ni? Det är inte det värsta.. Sofie var sjuk i dag! Skolan är mycket, mycket roligare när hon är där.

OC, ett 100 gram choklad och en festis kunde inte suttit bättre efter den här onsdagen.


Stolt

Hemma från malmö nu igen.

Dagen har gått riktigt snabbt faktiskt. Jag var riktigt nervös när jag steg på tåget! Linda satt där, snart kom Lotta och sist Anneli :) Lotta och jag var nervvrak båda två! Kom in till malmö och gick upp mot triangeln. Kolla i affärer lite och sen var det dags! Jag trodde seriöst jag skulle börja gråta så illa var det. Fick panik och Lotta var inte sämre. Först ut.. Lotta! Jag vimlade runt i affären, andades snabbt och hjärtat höll på att hoppa ur bröstet på mig. Tillsist var Lotta kvar och så var det min tur. Linda och Lotta hängde med in.. Annelie avstod :P Killen som gjorde det var fan snygg dessutom, fast det var nålen man oroade sig till största delen över faktiskt. Skulle skriva en namnteckning också som man skakade fram. Tvättade, prickade ut och sen fick jag lägga mig ner. PANIK! Lotta fick hålla mig i ena handen och den andra la jag över ögonen samtidigt som jag blundade. Tog tången.. lite halvont! "jamen detta gör inte så ont." "Eeeh, näähe okej. Nej det gör det inte." sen kom nålen.. smärta. En stunds väntan och sen kom smycket.. samma smärta igen! Men hey, jag överlevde! Trots att jag var riktigt nära ett sammanbrott. Just nu känns det bra! Var öm innan men det har till största delen lagt sig. Ikväll får jag ta av kompressen så då kan jag avgöra om det är fint eller inte.

Blir ingen idrott för mig i morgon i alla fall. Slag på bröstet och personen är DÖD!


Nervös?

Nu börjar min nervositet komma. Ganska mycket också! Aja, det är bara en stund smärta sen är det bra med det helt enkelt! Tänk på mig mellan 14:00 - 14:30!

Godnatt!

Och lite bilder såklart!

64107-3664107-37




Surprise

Jag blev lurad, Thes blev lurad.. ja helt enkelt. Vi blev lurade!

Julia kommer hem till mig och woops så kastade hon en halsduk och mössa runt mitt huvud så synen försvann. NOOO! Julia drog med mig ut och det tog bara några få snurrningar innan jag var helt lost. vandrade runt och pratade om helgen när Julia säger till mig att vara tyst. Hör Thes och några andra röster! "THHEEESSS"  "JESSICA, ser du heller ingetting?" Steffi var också med där. Så där gick vi! Julia och Steffi måste ha sätt lustiga ut där de gick runt med två blinda idioter som de tvingade att krama träd. Hade lite koll trotsallt var vi var ibland, men mest kändes det som vi virrade runt i gräset. Tillsist kände vi hur vi gick igenom häcken på saras baksida och vandrade in i uterummet. Jag och Thes blev av med ögonblindarna och där stod de fyra fixarna också framför oss. Uterummet var mysigare än mysigast. Dukat för oss sex och massa ljus! Mysfaktor hög! Åt tårtor som var imponerande goda. Natti och Sara var duktiga där ja!

Thes började öppna sina presenter. Malibu, ananas-apelsin juice, STORT grogg glas och plastspåsar så han kan spy i sen när hon har druckit upp den ;) Efter det var det min tur och den hade till och med rim.

" Nu är det dags att njuta,
skillnaden är att den här inte kan skjuta"

För mig och antaligen för de flesta andra kan det bara betyda en sak.. och ja, jag är nu stolt ägare till min röda dildo "långfingret" !

Tack för ni förgyllde min söndagskväll, mina vänner :D <3

På senaste

Fredagen blev en väldigt lugn kväll med Sandra. kycklingtallrik och VI somnade tidigt. Märk ordet vi då det för en gång skull inte bara var jag som somnade till filmen!

På lördagen vaknade jag runt halv 8!! Kollade på några avsnitt av Oc och gjorde sedan mig snabbt klar för att åka ner til stan. Jag tog mig vatten över huvudet och bestämde mig för att inviga mina ankelboots. Jag och klackar är ingen bra kombination egentligen men efter att bara snubblat till några gånger överlevde jag det också. Bussen ner till staden med Sandra, träffade Niclas. Jag köpte halsduk och Sandra jacka! Så nu hade vi uppskattat lite höst och kyla så vi kan använda våra fynd. Erika kom och Niclas gick. Fikade på koppen och började planera vårt lilla evangemang. Gick runt i affärer.. jag hittade en röd kappa som jag älskade men det fanns sjävklart inte i min storlek. Erika hittade en jacka som var lite i för hög prisklass. TYPISKT!

Efter lite om och men slutade med att jag, Sandra, Niclas och jens åkte mot Micke för att festa! En härlig kväll om jag får säga det som innebar det mesta. Ät aldrig bananer hos Micke säger jag bara. Man vet aldrig var de har varit. Elin piercade navelen och Balo bröstvårtan. Drack blå fiskar som Sandra hade blandat. Duktig kicka, fast den var lite stark kanske. Dansade en massa, upp på stolar och bord och brände oss på lampa i taket. Jävlar vad ont det gjorde! Så där gjorde vi en Sara och fick vara i vasken ett tag. Åkte hem ganska tidigt.. det var inte direkt nyktert och jag somnade i bilen. Kommer hem och ringer en Julia som inte svarar. Hon ringer upp mig hem lite senare. Pratade lite med henne innan jag bestämde mig för att sova.

Även i dag (Söndag) vaknade jag tidigt. 20 över 7. Så mer OC på det.. och sen iväg på släktträff och fira Max och My!

Kom hem ganska nyligen och ikväll ska vi fira Thes lite såhär i efterskott! PUSS


Fredag

Skulle egentligen börja med matte 09:45 men då de restrerande av klassen ändå bara ska göra en diagnos (som jag gjorde i tisdag) tyckte jag att jag förkändade en extra låång sovmorgon. Men jag ska faktiskt inte vara mindre duktig för det! Ska snart sätta mig och göra de arbeten som ska vara klarar till nästa vecka.

Helgen är ganska fullspäckad och dubbelbokad. Ikväll kommer jag nog ha lite kvalitetstid med Sara och Sandra. I morgon ska jag fika med Erika och planera! På kvällen ska jag se film hos Thes eller fira Cecilia som fyller 18 på söndagen. På söndag skulle jag egentligen fika med Sofie på kaffestugan, men nu visade det sig att vi även skulle ha släktträff då för mina två kusiner. Svåra val men jag får väl helt enkelt vänta och se hur helgen slutar.

Puss mina vänner


Projektarbetet

Egentligen så kommer vi ingen vart. Det är svårt, speciellt då jag och Sofie helst av allt vill sova hela tiden. Aja, vi fixar det :)

Skulle egentligen ut i dag men blev inte så. Hade möjlighet att lösa det men kände att jag överlevde utan det. Just i dag sparar jag hellre pengarna. Så ikväll ska jag lägga mig, titta på Oc och äta massa godis. Måste äta middag med snart.. lunchen bestod av bullar i dag. Mumsigt! Mina matvanor tillhör de värsta men så länge jag trivs med de så spelar det väl mindre roll.

Hejdå


Vafan?

Var är Oc-livet? Saknar lite de där intrigerna som piffade upp vardagen. Jag behöver något nytt i livet och gärna nu på en gång.


Gud gillar mig inte

Klumpig hela dagen.. Sofie kan intyga det!

Värsta var trotsallt när vi satt på tåget hem. Sebbe, Niclas, Sofie och jag satt och kastade runt och slåss med en nästan tom Mer flaska. Sebbe får lite apelsin Mer över sig och jag skrattar högt och säger "somliga straffar gud direkt" och rycker sedan åt mig flaskan. Detta resulterar i att jag får en stor fläck Mer på det ena byxbenet! Like I said.. somliga straffar gud direkt!

In a city so dead

Precis tagit en promenix med Steffi i höstvädret. Riktigt skönt. Att vara ute och gå är faktiskt underskattat. Älskar det och höstvädret är mysigt. Lten nackdel med regn men vafan.. får väl försöka se det positiva i det med ;)

Tack för den promenaden (L)

Träning eller kakor?

Ingen simnig, jag och Julia ska fika istället! Nej, vi har aldirg varit ordentliga eller haft lite karaktär i hela vårt liv. Det ligger i släkten och vi kommer väl sluta som två tjocka tanter, men det spelar ingen roll. För i vilket fall som helst har vi varandra och kakorna. Och öl såklart!

All we need is love, beer and some cookie bites!

We may never find the answers

Körkortslektion i dag var kul faktiskt.  Vår lärare är så jävla härlig och rolig att man bara kan tycka om honom. Han berättade även om vissa misstag andra elever har gjort och jag verkligen kände hur han en gång skulle stå där och berätta om mig och mina misstag, som jag definitivt kommer göra. Ska snart lägga mig och plugga lite.. good girl!

I morgon ska jag simma, men Julia tror jag? Och fler kanske? Får väl se i morgon helt enkelt.


Svammel

Under en lektion kollade vi på en film om förlossning. En väldigt nannig Jessiva slumrade halvt till och har man kollat på så mycket OC som jag har de senaste dagarna blev det här illa. I det halvt vakna/ sovande tillstånd var det ingen mindre än Ryan som låg och krystade ut ungen. Första tanken när jag vaknar är att killar inte kan föda barn? Klyftig.. nu slutar vi med Oc tittande för mig och börjar motionera så att jag inte är så trött alltid.

och sen lite skryt..

Fick Mvg - på frågan om abort och fosterdiagnostik. Var tvungen att vara lite stolt då jag känner att allt annat med skolan har gått mindre bra den senast tiden. Inte ansträngt mig alls och samtidigt vet jag att jag måste ha bra betyg för att komma vidare på min utbildning. Hatar att känna den pressen. Somliga kanske tycker att den gör så att man anstränger sig och kämpar mer. Inte jag! Gör precis lika mycket som annars bara det att det ger mig mer ångest när något går dåligt. Som provet i friskvårdmassage. Ute på torsdagen och prov på fredag morgon. Jo, jag mådde bra men hade jag övat? Självklart inte. Nu ska jag skärpa mig. Ni som känner mig vet att det bara är tomma ord, som mycket annat jag lovar mig själv men jag ska försöka iaf. Någon gång kanske jag drar mig i kragen!

Nej, nu börjar snart första steget mot körkortet. Wish me good luck!


Jahaja

Det blev en borglig regering. Ganska väntat men inte till min glädje.

Trots min olidiga norgon där jag ännu en gång visade tecken på min klumpighet åkte jag till skolan för att ha 45 minuters religon och sedan gå till tandisen. Det beslutet ångrade jag senare kan jag säga. Borde ha tagit sovmorgon istället. Vår lärare är den segaste som finns och för konservativ för min smak. Att räcka upp handen i en diskussion försvann på 90-talet, gullet. Hade diskussioner om våld. Kvinnan har rätt att slå mannen om han slår först. Männen har inte rätt att slå kvinnan även om hon har slagit han. Möjligen inte rättvist men så tycker jag det är iaf! Mannen är fysiskt starkare och kvinnorna är redan diskriminerade i samhället som det är.

Nu ska jag tillbaka till lilla Berghusa. Lotta och Linda har kommit hem från Kroatien. Ska bli kul att träffa de små liven igen :D

Hello Tomorrow

I morgon händer det som borde hänt för sååå längesedan. Jag och Sofie ska ha vår första körkortslektion! Herregud.. kan ni se mig komma körande i en bil om några (antaligen ganska många) månader? För er som inte vågar åka med mig är jag helt förstående. Vågar nog inte riktigt åka med mig själv heller. Men man vänjer sig?

Körkortslektionen kommer nog bli lite speciell också. Räcker det inte med att vi inte pratar i skolan? Detta kan bli intressant må jag säga!

En bild säger mer än tusen ord

Eftersom somliga inte vet vad ordet sunkigt betyder bjuder vi på en bild för att vissa det. 


Detta är SUNKIGT!


sunkigt



DAAAGENS BÄSTA!

På grund av vissa omständigheter råkade jag få med mig Saras mobil från Julia. Ringde Julia och berättade det så att hon kunde berätta det för Sara som fortfarande var kvar där hemma! På kvällen får Sara sms till sin mobil, duktig som jag är står jag emot och läser inte det. När Sara sedan kom hit för en stund sedan ger jag henne sin mobil och hon läser sms:et som är från ingen mindre än JULIANTE!

" Sara, Jessica har din mobil och jag har din nycklar! Älskar dig!"

Lilla, lilla Julia :)


Ställ inga frågor, så slipper du mitt svar

Igår efter en släktträff som inkluderade presenter och mycket mat, blev det som så många gånger förr att vi gick till Julias loft. Alltid lika trevligt att festa till det där uppe. Somliga festade ju till det ganska rejält men det straffade sig lite senare på kvällen. :D Väldigt trevlig kväll i alla fall!
 
Tack för det Juliante.


Val 2006

Det är söndag vilket innebär att i dag ska vi rösta! Jag är ganska orolig för hur det här kommer sluta faktiskt. Trots att sossarna haft makten längre vill jag INTE ha en borglig regering. Och om Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen börjar jag gråta. Får väl hoppas på det bästa helt enkelt.


California here we come

Nu ska jag lägga mig och kolla på OC! Börjar från början och gå framåt? Man måste ha ett OC maraton snart. En hel helg med bara oc. Från början till slutet. Eller varför inte ta Lost. Som jag apropå snart måste se andra säsongen av. Går det fortfarande på tv? Ingen koll längre och jag bara svamlar så HAJDÅ!

God morgon

Gårdagen började med att jag, Sandra, Sara, Steffi och Julia cyklade ner till kinaresturangen. Mycket folk vilket gjorde att det tog sin tid. Men vem hade bråttom? Betällde en xider bara för att jag var 18. Men fick jag visa mitt jävla id? Nej. Liten besvikelse faktiskt, jag som sett framemot att stolt visa min ålder. Vi åt vår goda mat men värst var Julia och Sara som på slutet nästan bokstavligt talat slickade faten. Väldigt sött faktiskt! Vidare till mackadonkan där folket ville ha glass. Mätt som jag var stod jag över! Jag ville ut och fira min 18 årsdag men Sandra den enda som var 18 orkade inte. Så vi åkte hem till Julia. Här lämnade Sara oss för att dra vidare till andra tillställningar! Kollade på idol, snackade lite skit och sen körde vi hem. Någon gång på vägen fann Sandra sitt öde och gjorde min dag. Åkte hem till henne, tog en öl, gjorde oss klara och senare kom Jens och niclas och hämtade oss. Fick Pommac som Jens smällde (CHEERS MATE). Ner till Donna gina. Kände igen mig och Sandra. Grattis igen.. TACK! Drack lite och sen vidare till bar a bar! Egentligen 20 års, men jag fyllde ju faktiskt år. Dansade lite innan vi begav oss till saltsjöbaden där vi gungade och kastade öl. Minst sagt, roande. Sen bar det av hemåt då jag äntligen var redo för att sova.

Tack mina vänner. Ni är bäst och jag älskar er!


15/9



För jag är 18

En väldigt lyckad kväll igår! Här är en bild när jag och Emma var på Bar a bar!



Emma och jag

Att vara 18 är verkligen helt, helt .. UNDERBART!

WIIE!

Snart är jag 18 :D:D

För helvete

Umgåtts med Sandra nu på kvällen.. du är bäst, honey (L)

Jag blir så trött på min mamma. Mer krävande och jobbigare person får man nog leta efter. Snälla ge henne en man så att hon slipper lägga sig i allt jag gör. Tror hon inte jag kan tänka själv? Tror hon inte att jag är jävligt medveten om att jag börjar tidigt på fredag, kommer vara trött, missaden den årliga tradition när hon sjunger för mig som hon alltid gör. Men vi SKA ut! Sakerna hon säger får en bara att må värre.

Godnatt


Here's the day you hoped would never come

Jag är trött eller nannig som vi bfare skulle säga. I dag i skolan blev nog inget riktigt seriöst. Jag tror bestämt at vi alla var lite nanniga i dag och alldeles för övertrötta. Stackars lärare säger jag.

Hatar att må såhär. Allt som verkligen verkade ha gått upp igen de sista dagarna föll ner igen. I morgon kommer jag må bra, det har jag bestämt. För då ska det drickas alkohol för att fira sin 18 årsdag och sedan börja den på fredag morgon med ett prov i friskvårdsmassage. jag önskar mig själv lycka till och hoppas på det bästa!

Men nu ska jag gå och öva till provet. Underlättare om man kan det i nyktert tillstånd i alla fall!
Bye

Juhlin&Pütz

Jag trivs med känslan att Sofie har blivit Ystadbo :)



Putz&juhlin

I did it!

Yees, efter mycket om och men fick jag ner Natti till badhuset. Natti gav upp efter 10 minuter och satte sig i bastun istället. Själv simmade jag 45 minuter innan jag tackade för mig. Kändes helt underbart att träna igen. I morgon blev det inget firande av Thes så planerna blir nog att gå 5 km istället, plugga och kanske läsa lite? Jag tror jag ska tvätta med. Herregud, jag låter nästan lite duktig. Men jag känner mig själv tillräkligt bra för att veta att det mesta inte kommer bli gjort men man kan väl drömma?



"Haven't you people ever heard of closing the goddamn door?!"

Mamma har fått för sig att vi ska ha larm i huset. Jovisst tänkte jag. Inget som berör mig så mycket egentligen. Men ack, så fel jag hade. En del saker att komma ihåg och dessutom varje gång någon passerar dörren så plingar det som om när någon går in i en affär. Med tanke på att min mamma är dagbarnvårdare som alltid är ute på eftermiddagarna springer barnen ut och in. För att gå på toa eller hämta saker. Det plingande förstör hela min lugna eftermiddag då jag inte riktigt vet om det är som någon går in eller plingar på dörren. Så varje gång får jag skruva ner min musik och lyssna. Är inte livet bara för komplicerat ibland? :)


Panic! At the disco (L)

No one gets the road map to their life

Inget badhus i dag = ingen träning! Kommer jag någonsin börja träna? Just nu ser det inte alltför ljust ut. Jag är beroende av att träna med någon också. Annars hade jag antaligen redan suttit på Tuffeuffe på väg ner mot badhuset. Men ikke då.. hatar att vara beroende av andra. Trivs som bäst när jag klarar mig själv. Blir väl som många gånger förr, en promenad istället. Ensam eller med någon det återstår att se.

Stig



Hösten

Legat och läst hela kvällen och sen efter det avslutades dagen med en höstpromenad med Sandra! Jag verkligen älskar hösten. Så underbart med den här kylan (L)

Jag och Sandra för ungefär ett år sen, skulle jag gissa på. Jo, mycket händer på ett år!


Sas&Jes



Dåligt

Efterom ingen ville följa med mig och träna blev det inget av det. Ut och gå en runda? Hade inte varit fel men tror jag komma misslyckats med det också. Läsa? Jo, det passar mig helt perfekt!

Så nu ska jag ner, krypa upp i soffan och lägga en varm filt om mig med en kopp kaffe och möjligen lite godis. Inte världen bästa självkontroll direkt!

When something ends, something begins

Skolan i dag gick relativt fort.

En religonkunskap lektion som inte kunde vara segare. Men när vi trodde att vi var dödsdömda kommer vår högljuda räddning i form av ett brandalarm. Litet minus att stå ute på det blöta gräset i kylan, men det var så fan mycket bättre! När lektionen hade sina sista fem minuter fick vi gå in och woops så var den lektion slut. Draman började snart därefter och lekar är väl aldrig fel så här efter helgen. Hoppade på golvet, klättrade på stolar och svarade på meningsfulla (?) och djupa frågor om livet.

Efter lite mat hade vi lektionen "människor i behov av stöd". Läraren vi har kan man bara tycka om. Pratade om fördomar och attityder. Givetvis ledde det här till en diskussion om invandrare. Har haft alldeles för mycket diskussioner om det på sista tiden och är så fruktansvärt trött på det. Har framfört min åsikt till de flesta och mer än så orkar jag inte. Redovisning på "förskola, skola och fritidshem" och så var måndag avklarad!

Ikväll ska jag träna.. eller jag ska försöka att få mig att gå ner och genomföra ett Puls pass. Konditionen är nere på noll och musklerna ska byggas upp lite ;)


Nu börjar den stora nedräkning

FEM  dagar kvar! Ja, jag är en av de människor som tar det med att fylla 18 stort. Bli en fri individ, kunna gå ut om torsdagar och lagligt  sätta mig och ta en öl någonstans ;)

Gårdagen tillbringade jag med Sandra och Sara! Såg Gladiator.. JAA! :D (L) Älskar den filmen! Hade väldiga diskussioner också om politik och invandring. Inga rasister här inte! Sandra lämnade oss runt ett och sara sov här. Runt halv 3 skickar Niclas sms till sara och ringer sedan mig och frågar om vi vill med och gå en runda. Efter vår lilla powernap blev vi ganska pigga igen. Snacka skit i mitt kök innan Niclas körde hem. Det blev ännu ett försök att se en film innan vi somnade till den.

Jag är lite stolt över mig själv i dag! Tvingade med mig Julia ner till slingan och gick fem km :) En bra början på vår blivande träning!

Pusshej

Herregud..

Äckligt är nog ett ganska passande ord!


I don´t get it

Nej, jag säger som Lars Lindström. Jag förstår det heller inte 
 


Det blir aldirg som planerat

Besökte aldrig valparna i dag. Får väl göra det någon annan gång. När vetifan, pappa åker till Norge nu och blir borta i två veckor? Men sen när han kommer hem igen kommer vi åka dit och leka med de nio valparna som kommer springa runder på gården som de alla andra valparna har gjort. Vi kommer leka med de, låta de bitas oss i fingrarna, skaffa oss en favorit och sedan kommer de säljas, och vi kommer kolla på bilderna och le! Över hur några levande varelser kan vara så söta.

Lite bilder från de förra valparna :) Alldeles för underbara!

                                                                                                                                                        
 



Sälen

Ännu en gång..

För att inte ha bloggat på ett ganska bra tag har jag fått ett ryck och börjar skriva igen. Man kan fråga sig hur länge det håller sig den här gången.

Allt mitt bloggande är ett dåligt tecken.. att jag vill få fram något. Men det ska inte skrivas här och kommer nog inte talas om heller. Jag vet, förlåt.. jag är en dålig människa. Jag ska bli mer öppen, någon gång kanske!

I alla fall drar dagen mot sitt slut. Precis kommit hem från Therese där jag och co tillbringade kvällen med idol, godis och film. Mysfaktorhög!

I morgon ska vi för första gången träffa puppisarna.. en vecka och två dagar gamla! måste kolla så att kameran är laddad och redo.

The sun has left my sky

Tillbaka till rutinerna.

Ja, skolan har börjat ganska väl nu. Mycket att tänka på med projektarbetet och allt!

För att återgå till de positiva sakerna som inte är alltför många så fyller jag snart 18 :D Om exakt en vecka om man ska vara exakt.. utgång på torsdag och efter tolv får man se var man går in nånstans! Dagen efter kommer nog inte vara lika härlig då jag börjar med ett prov kvart 08:15. Jomen visst, lycka till! Aja, man lever bara en gång så vafan.

I helgen så kommer det bara bli att ta det lugnt.. I kväll blir det film med Thes och co. Förhoppningsvis Flight 93! I morgon åker mamma i väg på 50 årsfest så jag, Sandra och sara tar över huset. En riktigt mysig tjejkväll väntas!

Kommer vara med i tidningen i morgon också.. Om jag ser för jävlig ut skyller jag på camilla som övertalade mig att vara med! Diskuterade politik, vilket är förvisso ganska intressant men så insatt i det är jag inte men vafan. Som vi brukar säga "Skit i det" ;D 

Nu ska jag snart gå och läsa lite? "I cirkelens mitt "med Dan Brown är så läsvärd. Likaså hans andra böcker!