Man växer ju till sig med åren



Denna bilden är tagen 13 maj 2006. Och jag frågar mig själv vad det är för spinkig sak som står och dansar med Andre. (inte konstigt att jag spräckte de jeansen.) Det är väl inte ofta man tackar gud för sina former.. men nu säger jag fan TACK!



Nu, sa ja!

Fick ett samtal från ett av de företag jag skickat min cv till i dag. De ville att jag skulle komma på intervju i morgon.. uppe i Ö-vik. Och eftersom jag inte åker upp till övik förrän på fredag och de kommer åka vidare till andra orter senare försvann den möjligheten. Det är väl ingen underdrift att jag irreterar mig på det. Får väl hoppas att något av de andra hör av sig nu och vi kan ta en intervju när jag väl är däruppe. Nu är jag sugen på nya erfarenheter och att bli sambo är en av de. . Att vara tålmodig är verkligen inte min grej. Allt ska gärna ske direkt!

Jag har bestämt mig



Det kan ju inte gå mer än åt helvete..


en spännande resa

I dag fick jag mitt id-kort på posten från polisen. HIttegods stod det stort på kuvertet och jag frågar mig själv var fan det har varit på vift. Vet att jag lånat ut det, men hade ingen aning om att det blivit taget av någon vakt eller blivit tappat på gatan. Det var adresserat från malmö också. Vilket spännande liv mitt id-kort har haft, det är ju så att man blir lite avundsjuk faktiskt!

See the fact that they just can have my ass back is about to come over them



Together we done so much fun shit in our days I don't remember the half
But that's just because little Baby Girl most of the time I was drunk of my ass

Älskade, älskade TREO



Så många minnen från våra underbara kvällar på TreO. Helvete vad jag vill tillbaka, att alla mina vänner ska vara därnere och bara leva om dagarna. That´s some deep shit!

Bah,

Så var även denna helgen över. Min tredje helg jag jobbat på och det är nog lite av en underdrift när jag säger att jag är rätt så trött på det. En helg då och då bryr jag mig inte om i fall jag missar men nu har det börjat bli lite drygt. Aja, tar igen det i höst. Om jag befinner mig i Ystad då förstås. Måste nog ta tag i mina planer för hösten.. fortfarande ett stort frågetecken. Början blir att fixa mitt cv, sen är det ju bara att söka.

Ska bara finna någon slags ork.



På fredag drar vi



Det är fan nära nu.. Grabbarna, Black Hawk, Carwash, Castell Inn och kareoke baren vi blev utslängda från sist, vi ses igen!

Småland

Vilka toppendagar jag har haft uppe i småland. Tänkt bjuda på lite bilder!


"Ta rast i Gränna" I Gränna som jag skulle möta upp Tomas för att bli guidad de sista milen ut till stugan.


Tomas och hans brorson William. I spannen är mörtarna (små fisk) som vi ska fånga aborrarna och gäddorna (större fisk) med.


Jag är sådär lagom road över att sitta och vänta på att det ska nappa.


Tomas har lite bättre tålamod


Tomas bror Bobby. På kvällen blev det kubb, alkohol och bada i ett 37 gradigt varmt badkar.


Emily och William är också med och spelar.


Jag och Tomas.


Poker och jag tog hem segern.


Provade på fiskelyckan dagen efter också. Detta är Tomas sida av båten. Mina sida skulle vara fiskfri!


Dagens fångst (plus en aborre som inte är med på bild) Två aborrar och gäddorna är mina!


Jag hade tur med att få gäddor på kroken. Tydligen händer det inte så ofta när man metar! Så har står jag stolt och livrädd!


Väljer att avsluta med den största aborren Tomas fångade. Det var mig en glupsk jävel!