Alltid min blåa kamera

Efter mer än 10 000 bilder är det nog slut. Min kamera som igår funkade bestämde sig för att lägga av igen efter att jag fått in alla bilderna. Jag ser det som ett tecken att han tackade för den här tiden och gjorde en sista ansträning så jag i alla fall fick helgens bilder på datorn. Jag lägger upp de på pixbox när jag har ork..  eller efter den 1 december då jag behöver lite mer minne!

Lo vi sa säger:
ja fast jessicas blåa kamera kommer alltid vara jessicas blåa kamera

Gamla goda tiden

I dag är en sådan dag då jag vill sitta i skolbänken igen med Bf3c, göra något jävla grupparbete och springa till vaktis för att hämta saker och ta en shoppingtur i klipp-och klistrarummet!

image174

Speciellt så saknar jag de här människorna.

image175

Vilken jävla helg

Vaknade i morse av att min syster ringde. "JESSICA, klockan är halv nio. Vi ska köra till pappa nu. Var är du?" Jag frågade mig själv samma sak, varfan var jag. Men minnet kom tillbaka, jag visste att jag var någonstans vid rusta och öb. Jag kom även fram till att jag inte visste om Thes levde, om hon hade hittat sin mobil eller om min kamera fortfarande inte fungerade. Den råkade få en massa alkoläsk över sig. Min kalender blev även den förstörd, min sjal genomvåt och min väska full av glas. Jag fick släppa allt och dra upp mig själv från sängen säga hejdå till stålmannen och en tomte och försöka lokalisera mig till utgången. Jag var död hos pappa, det var jag verkligen. Jag lovade mig själv att nästa helg blir nykter!

Nu däremot har lägesrapporten ändrats lite. Min kamera fungerar och jag har aldrig älskat den mer! Thes lever och har återfått sin mobil och jaa, min bakfulla har börjat lägga sig. Fredagen var även den strålande, bartömning i malmö och fest hos Bill. Lördagen bestod av fest i Tomelilla, Soft, Barabar och alldeles för många snapsar. Men vilken jävla helg ändå.

image173


Totalt meningslöst

Jag har ägnat hela dagen med att inte göra ett skit. Lyckades med ett mål för dagen och det var att sola. Dock så märker jag ingen skillnad, vilket garanterat kommer göra att jag överskattar min hy nästa gång jag solar i veckan så jag kommer se ut som en kräfta till helgen.

Mina två senaste timmar har jag spenderat med att läsa
Henrik Schyfferts blogg! Jag älskar honom, Johan Glans och Magnus Betner! Jag är inte svår på en tripp någonstans i övriga Sverige för lite standup igen inom den snaraste tiden!
 
image172

Kameran gillar mig

Det är väl relativt offciellt att jag och Julia brukar hamna på ystars. Under fredagen höll jag mig borta från kameran men otroligt nog hittade den mig!

image171

Jag och Thes har kul i alla fall!


Vi älskar våra liv!

Jo, fan det gör jag verkligen. Vi har kommit in i lite usla vanor som jag gillar. Iaf blev det en utekväll med Risk som förfest i fredag och lördagen spenderades i Malmö för att fira Martin Rosberg. En femkamp på Lazerdome och jag kan väl erkänna att jag var underlägsen i de flesta grenarna. De krävdes en fysisk styrka som jag helt enkelt saknade. Men jag var lika glad ändå där jag flög rätt ner i mattan!

Kvällen fortsatte med mat på Hamngatan 14 och öl. Jag var riktigt taggad för utgång men så blev det ju inte. Jag har i alla fall lovat mig själv att inte dricka samtidigt som jag äter antibiotika igen! Men vafan, inget barabar gjorde ändå att jag ligger lite på plus och de pengarna behövs ju på fredag då det är bartömning i Malmö med Sara, Thes och Julia!! Lotta och Linda kommer dessutom vara våra bartenders.. fan va jag ser framemot den kvällen :D

Nu ska jag ner och sola och försöka se fräsch och snygg ut igen. Halvdaskig är inte okej och totalt jävla skitful vill jag inte heller vara! Byebye


"Så jag fick komprimissa det hela med en high five..FAN, du är kung mannen!"

Jag hade äckligt stora förhoppningar om gårdagen och det blev ändå bättre än vad jag förväntade mig. Hela dagen var så perfekt. Resan upp och ner, turen i kalmar och det ganska behagliga matstället Soya, (där jag redan hade ont i kroppen så mycket som jag skrattade). Jag var taggade, det var jag. Mina vänner likaså! Väl på teatern var jag snarare i extas och herrejävlar vad bra Johan Glans och Henrik Schyffert var!! Redan i pausen hade jag ont i kinderna efter att ha skrattat så mycket. Mina kinder mådde inte bättre efter att allt var slut. Dessutom slapp vi snöstormen eller blixthalkan. Visst, det snöade en bit på vägen upp och det var halt på vissa ställen på hemvägen, men vi överlevde!!

Bilden av den nykläckta fågelungen har fortfarande inte lämnat mig..


image170


Kaaaalmar, here we come!

Varfan blir tiden av? Det som var tre veckor har nu blivit i morgon. Då drar vi till Kalmar och ser på Glans och Schyffert. Nu hoppas vi på att vädret är bra. Det får dock gärna bli en snöstorm när vi är i Kalmar. Utesnöade i Kalmar låter bara mysigt i mina öron.

Jag avslutar detta inlägget som stadskorna i sthlm.. MU?!


Söndag

Igår var jag taxi för hela slanten. Jag bestämde mig för att vara Thes, Julia och Lovisas bitch under kvällen. Lite kvalitetstid på loftet medan de förfestade och sedan drog vi oss över gatan in till Max. Blev ett kort besök på barabar för att lyssna på bandet, sen åkte vi till Donna Gina och stötte på en full Sara som vi slängde in i bilen. Köre upp till Loftet igen och de drack ännu mer. Sen bort till Öja och slängde av de och körde ner till stan för att hämta Emma och Emelie. Blev en tripp till Öja igen och lämnade av de. Sen hem och hamnade framför datorn. Jag är glad att jag inte la mig för att sova, för runt tre-tiden kom ett panikartat samtal från Lovisa "JESSICA! Vi får inte taxi förrän fyra, det är svinkallt ute, kommer inte in igen på Öja, missat sista bussen!" Jag var där ungefär en kvart senare, samtidigt som nästa buss var där. Hm, suck. Körde och lämnade Julia och Lovisa på Max och Thes hos sig. Körde hem och när jag ska parkera bilen i garaget slår tanken mig: "VAR FAN ÄR SARA?" Efter ett samtal till Thes, fick jag jag reda på att hon hade åkt hem tidigare. Typiskt Sara, mumlade jag.

Jag somande runt fyra, vaknade runt tolv och efter det somnade jag runt halv tre igen och vaknade nu vid halv fem tiden. Hela huset är mörkt då mamma är ute nånstans. Jag sitter forfarande i min morgonrock och jag känner mig ensam. Just nu hade jag kunnat vara den enda människan i hela världen!


Nostalgi

Vi älskar ju alla bilder..

image163
Midsommar i tältet på Öland... "men det regnar ju aldrig på Öland!"

image165
Balen - 07. Jag och min kavaljer!

image166
Bilden talar för sig själv! Här befinner vi oss på LOFTET! :)

image167
Förfest hos Linda innan Spöknatta. Här lånar jag Lottas lins och helvete vad ont det gjorde!

image168
Här är det nog party på gång.. mot BAREN!!

image169
Sara, Natti, valpar och SOL. Man kan bara älska!!

Ni kan kalla mig Generalen

Jag borde stannat hemma och tagit det lugnt igår men det sket jag fullständigt i. Spelkväll med Risk hos Glende med honom, Saimon och Sandra kan faktiskt kallas, att ta det lugnt! Längesedan man spelade det och jo, jag gillade det starkt. Det kan ha något samband då jag tog hem vinsten. Mitt mål var att krossa de blå armerna (Saimon). Jag log när jag fick mitt uppdrag och jag log ännu mer när jag genomförde det. Efter det blev det lite kortspel, Glende som tog hem vinsten den här gången. Jag hade kunnat skylla på att jag mådde lite sämre pga min halsfluss och därför jag inte vann, men sanningen är väl snarare att jag fortfarande är nybörjare på det kortspelet som jag glömt bort namnet på. Jag tar igen det..

Medan mina vänner festar till det ikväll, ska jag ligga och läsa min bok!


Skitkul, verkligen

Japp, jag har antagligen fått halsfluss. Har knappt kunnat sova i natt då jag vaknar varje gång som jag sväljer eftersom det gör så ont. Kan knappt äta heller! Så nu har jag fått en antibiotika-kur på tio dagar.. tio ljuva nyktra dagar och dessutom blir det två helger. Jag som redan var bokad för hela helgen och den verkade bli en riktigt lyckad dessutom.

Det finns ingen rättvisa här i världen!

"En festis, tack!"

- Alltså Jessica, jag blir helt taggad när jag pratar mig dig! Ah, vad jag längtar till helgen nu.. /Juliante

Det värmer! Det gör det verkligen, trots att det är helt oförstående då jag själv är helt slö och varit sängliggande hela dagen. Jag har svalt rakblad, inte kunnat äta och haft feber. Det känns bättre nu ikväll och jag bara hoppas på att jag är frisk i morgon. Då blir det jobb och Risk på kvällen. Jobb orkar jag egentligen inte med men Risk ser jag framemot!

I morgon är det FREDAG!!

image162

Jag älskar verkligen, Julia. Jag vet dessutom att hon älskar mig lite mindre efter den här bilden och jag vet att jag besitter alldeles för många bilder som inte borde publiceras!


Jävliga Juhlin

Nej, det är inte jag som är jävlig den här gången. Det är JJJ.. Jävliga Jane Juhlin!

Men jag gillar min syster egentligen!

image161

Bio Glende

Igår drog jag mig ner till Glende för att se film. Glende (som kan allt) har fixat en projektor. Film på 95 tum är fina grejer. Såg filmen 300 och efter en stund kom även Saimon och förgyllde med sina korkade kommentarer. Åkte hem tidigt, då jag har jobbat i dag. Och usch, vilken dag det har varit. Började känna mig krasslig redan på förmiddagen och nu har jag feber. Men jag kan faktiskt inte låta bli att gilla läget lite. Jag behöver en paus från jobb, en dag tillsammans med min bok, dator och säng hade fan varit fint!

image159

I helgen är det party och dessutom risk för Risk!


I'm scared for this emotion.

Fan vad jag älskar våra liv!  Det var det ändå jag kunde tänka på när jag fick sms klockan två på lördagen från Thes att hon redan hade tagit en återställare och jag höll på att vingla hem i mina klackar efter en jävligt bra fredagskväll!

Lördagen blev helt okej. Det var tingvalla och förfest hos Linda. Jag hade väl inte världens bästa partymood, vilket gjorde att jag mest satt med Camilla och åt kakor. Jag var inte heller överdrivet social med några av de nya ansiktena. Men då en kille från skurup helt plötsligt lägger av sig kommentaren "Oh, kakor.. på en lördag!" flyger jag upp från stolen och börjar i ren iver hoppa och skrika Johan Glans. Efter det blev det några Johan Glans skämt utbytna och mitt humör var tillbaka! Senare kom han fram till mig hela kvällen och bara "Ah Johan Glans." Det var kul de första två gångerna i alla fall. Överlag var Tingvalla som vanligt, träffade en hel del roliga människor och sen var jag nöjd.

Dessutom kunde jag bara älska att se Julia på ystars från lördagen. Det kändes som om jag lyckats att säga nej till kameran, trots att jag inte var där. Men varför bry sig om småsaker?