Ännu en helg som gått

Ganska stolt över mig själv på fredagen. Trots min väldigt pessemistiska inställning om att överhuvudtaget gå till skolan eftersom den bara innebar komplikationer tog jag mig ditt och överlevde bad och redovisning. Efter skolan förljde Jyns och Pütz med mig hem. Såg film som jag och Pütz somnade till och Jyns satte sig framför datorn! När vi väl började vakna med det att planera. hade tre fester som vi skulle besöka under kvällen. Efter pizza och ha gjort oss i ordning begav vi oss till Johan. Var trevligt! Sen blev det mindre skoj. Saker blev komplicerade och slutade med att vi stod utanför Jysk någon timme? Ovanligt tidigt gick jag, Sofie och Emelie hem till mig med Jonte och Joakim som följde oss.

Gick upp runt nio på lördagen. Sofie och Emelie gick ner till stan och jag blev hämtad av pappa för att övningsköra! Värdet var underbart, då man inte såg ett moln på himlen!  Åkte hem till Sara där vi försökte lära oss att åka skateboard och solade. Dagen rullade på och jag och Sara var ganksa snabblärda, speciellt Sara som har mer mod än vad jag har!

I dag är det söndag och jag har ett psykologi prov i morgon som jag måste öva till. Skulle egentligen tillbringat stora delar av dagen på stranden men det tyckte tydligen inte vädret. Nu måste jag gå och göra något annat oviktigt.

Här komemr lite bilder från fredagen!


64107-3

Jag och Sofie roar oss efter tuppluren.. haha!

64107-5

Här är vi alla tre. Ganska dålig bild med enda när vi alla tre är med!





Slutet på lovet.

I går åkte jag och sandra till sara för att basta. Ganska snart kom Johan också och det blev att vi kollade igenom lite gamla bilder på Saras dator. Efter det skulle vi basta.. Jag, Johan och sandra sitter redo och jag bestämmer mig för att höja värmen lite, heller på en halv slev vatten och Poff! Totalt förmörkelse och ström avbrott i hela huset. Bra jessica :) Vatten i någon ledning och så där avslutades vår bastning. Istället så började vi tillbringa lite tid i det underbara vädret. Sandra och Johan slogs om Saras Turtels tröja. Johan fick den! Medan Sandra fick bli en fotbollsmamma? Cyklade ner mot stranden. Stopp och handlade godis. Hamnade utanför Norreportsgatukök. Läste horoskop.. Johan kommer få en riktigt dålig månad, Sandra kommer få det hett och Jag&Sara kommer ha skitskoj och festa en del! Mamma kom och lämnade pengar och vi köpte hamburgare. Mums! Mot nöjesmagasinet för att hyra film. Sandra och sara tar ett håll och Jag och Johan ett annat. Johan cykel gick i sönder för att han bromsade för hårt.! Så ännu en gång får jag bära bakhjulet på en cykel under helgen. Först Sandra som glömde sin nyckel i lördags och sen dagen efter Johan som hade bromsat för hårt. Långt om länge kom vi iaf till två undrande sara och Sandra. Bestämde en film och begav oss hem till Sara. Johan fick bära cykelen hela vägen hem på axlarna. Något att skryta om iaf! Såg filmen och sen fick jag köra hem. Övningsköra tidigt dagen efter.

I dag så går jag upp mot parkeringen, pappa skulle hämta mig. Hör något bullrigt och fram ur garagen kommer pappa i den lille fula blå bubblan från 1969. Aldrg i livet tänkte jag men blev ganska snabbt föräldskad i den här lilla kultbilen. Riktigt söt på ett fult viss! Upp om och hämta Jane som fick ungefär samma reaktion som jag när hon såg bilen. jag var förstut att köra och innan jag ens hade hunnit börja köra började jane gråta i baksätet. Klaustrofobi i den där lilla bilen, vilket jag tyckte var väldigt road över. var sktiskoj att köra bil... älskade det! Ska vekrligen kämpa med att hinna ta körkortet när jag fyller 18. Tänkte först att jag inte hade pengar till det men då var pappa så vänlig och berttade att jag hade fonder som jag kunde sälja, Ja tack! 

Snart begär det av till friskis då ett  Pulspass ska avklaras. I morgon börjar skolan och det känns ganska härligt. Snart är det sommarlov och jag har fått energi att ta tag i mitt studerande såhär över påsken. Vi kan ju se hur länge det varar!

Ha de fint, FUCKERS!  

Det blev en glad påsk!

Gårdagen tillbringade jag och nio andra tjejer hos Thes! Kul att träffa alla och det var riktigt skoj :D
Maten var god och sällskapet ännu bättre. Alla hade väldigt roligt med en leksak :) Minnen från barndomen! (Synd om Steffi som inte fick någon bara.)

Som vanligt var kamerorna populära. För fler bilder kolla in fotogalleriet :)



Hela gänget :D
                     
                                            Hela gänget samlat (L)

Duktig kicka

Skrev sammanlagt tio sidor i går.. Ohja, jag känner mig duktig.

I dag blir det vindstädning och påskimddag med familjen! ikväll? Ja, jag och Stephanie sticker kanske till Starshine? Eller något helt annat? Aja, vi låter kvällen komma spontant!


18:38

Aaah, hemma från badhuset! Blev 45 minuter simning. Heidi var nöjd efter tio minuter men simmade 20. Efter en halvtimme var jag nöjd men inte Stephanie. Så med budskapet "Nulli secondo" ringande i öronen fortsatte jag och Stephanie att simma en kvart till.  Sen blev det lite lek, me like! Alla tre visade röven X-antal gånger men vafan. Småungarna får leva med det!

Blev mycket bloggskrivande i dag. Skulle tro att det ganska starkt beror på att jag tillbringat mycket tid framför datorn och fler timmar kommer det bli. Så återgå till mina kära läxor nu!

Bye Bye.

15:05

Ses i plurret, gott folk :)

13:14

Torsdag och jag har bestämt mig för att ta ork till mig och plugga. Skriva mitt APU-arbete och har precis insett vilket misstag jag har gjort med att skjuta upp det så länge. Jobbigaste är att sitta så många timmar framför datorn. Ögonen mår inte bra av det!

Senare i dag ska jag nog ner på badhuset med Stephanie och Heidi hoppas jag! Inget pass på friskis lockade direkt.  En hel dag inne med massa pluggande klarar jag inte. Måste ut!

Aja, nu ska jag ner och ta något att äta innan jag fortsätter mitt pluggande.

Påsklov!

I måndags kom Sara hit och halvt väckte mig. Längesedan man träffade henne och vi uppdaterade varandra om livet. Lite senare ringde en kall Sofie. Sara lämnade mig och Sofie kom! Umgicks med henne lie. Pratade och åt lite glass innan vi tog bussen ner till stan och hon åkte vidare till skivarp medan jag gick till systeryster för att hämta tuffeuffe och lite andra saker. Jag cyklade hem, tillbringade lite tid med bertil innan det blev ett Puls pass med Heidi. När jag kom hem på kvällen blev det stressigt. Tog kvällsmaten på vägen när jag, Sara och Malin skulle bege oss till Petter. Blentarp är verkligen en by för sig själv! Jag blev kär i Petters hund Minus. Som är för söt för sitt eget bästa! Tittade på tv. Börjat få lite medlidande för clowner och folk med herpesvirus som utvecklar sig till minnesförlust. Efter lite korv i bröd kom Saras mamma och hämtade oss. För att följa en sommar tradition nattade jag över hos sara, vilket även malin gjorde :) Gjorde kladdkaka som blev förskräckligt god. Titta på film som jag valde att somna till. Pigg igen efter filmen och det blev att jag, Martin och sara låg uppe och prata till det ljusnade vid 6-tiden :) Jag vaknade runt halv tio då jag gjorde Johan sällskap innan jag bestämde mig för att väcka sara. Hon tog det kanske inte allt för bra men slog mig inte vilket jag ser som en framgång! Vi krängde och såg film, innan jag vid 3 tiden körde hem för att åka ner med Thes till Kickboxningen. Blev mycket SSS (slag, snack och sparkar) På kvällen begav jag och sandra oss till Sara. Lite senare kom även Johan. Umgicks en del innan tröttheten helt tog över vid 2-tiden och jag och sandra cyklade hem.

I dag åkte jag in till Skivarp för att träffa Sofie. Pratade, spelade bomber och åt korv. Några timmar senare åkte jag hem med Lina. Nu sitte jag bara här. Har tre alternativ, 1. Ringa sandra som tydligen hade ringt när jag varit i skivarp. 2. Läsa 3. Plugga.  

Det första alternatvet kommer jag snart göra. det andra vill jag göra och det tredje borde jag göra! Får vänta och se vad som händer :)

Glad påsk, gott folk! 

Hänt i veckan.

  • Tillbaka till skolan och jag klagar inte. Trivs bra på Berghusa :)
  • Har fått höra "Amen Jessica" från Jyns&Pütz  X-antal gånger.
  • Jag och Mona har kommit på vår lysnade idé som vi ska ta patent på. Hairpaint MJ!
  • Tränat Puls, kickboxning och skivstång.
  • Jag och Camilla arbetade för första gången på historielektionen. Camilla lämnade in sitt första arbete av (ungefär) tio möjliga. Hurra för oss!
  • Sandra färgade mitt hår! Tack, honey (L)
  • Letat efter bröllopspresent.
  • Letat sommarjobb.
  • Shoppingtur i Klipp&klistra rummet med vaktis. Wiie! :D
Har nog hänt en del mer än det men har inte ork att skriva mer. Känns som jag har fullt upp för att sitta framför datorn. Andra viktigare saker att göra. Sorry Bertil :O


Typiskt den andra april!

En helg full av Julia, alkohol och missöden. Det kan bara vara en god helg :)

Fredagen innebar slutet på Apu:n. Jag hade bakat en kaka och tog med glass till barnen. Kommer sakna min lilla förskola! Barnen, personalen, t.o.m studsmattan och flipperspelet som orsakat så mycket tjafs bland barnen.

Kvällen tillbringade jag hemma hos mig med Julia och Sandra! Vi började se 28 dagar! En bra film som påverkade oss en del under helgen? När halva filmen gått ringde Sofie och Sandra lämnade oss för att festa i parken :) Jag och Julia fortsatte med vårt fredagssunk som avslutades någon gång vid 1-tiden då dottern min skulle cykla hem till sina par fulla föräldrar! Haha!

Lördagen, den 1 april och inte en enda lyckades man eller ens försökte man lura. Fick inte känna triumfensvåg av att säga "April, april din dumma sill. Jag kan lura dig vart jag vill" Min syster gjorde heller inte något litet försök att under vår lilla runda på stan grundlura mig som alla andra år. Ingen riktig första april med det blev iaf en riktigt trevlig dag! På kvällen åkte efter några små resor åkte jag hem till Julia. Lovisa anlände snart och vi begav oss upp på loftet. Massa tjejsnack, dans och drickande. Snart kom Heidi och Steffi också. Blev riktigt trevligt! Någon gång när den första april blev till den andra började våra små missöden. Jag och Heidi somnar medan Lovisa, Julia och Steffi strippar. Haha! Utan att vidare gå in på detaljer blir det att Lovisa sticker hem och vi andra 4 sticker till någon fest! Det blev en del dans och möte med massa trevligt folk! Inte så lång stund efter vi kommit körde vi hem till Julia igen och åt mackor innan vi gick för att sova.

Andra april fortsatte på sitt eget lilla speciella viss med någon väldigt otrovärdig film om havsfolk. När slutet på filmen började närma sig kom Marina upp och berättade att någon hade stulit älskade "Farfar röding" (Julias cykel) och sedan ställt ditt en annan cykel. Skumt? Efter den välsmakade apelsinjuicen till frukosten började jag och Julia cykla runt i ystad för att hitta den saknaden. Vädret kunde knappt ha varit bättre då våren beslutade sig för att komma. Blev en runda hem om mig,  ner till stranden, mot centrum, munkar på saluhallen, stationen, solande i småbåtshamnen, hem till Julia och städa (skumt, att det skumma från trasan), upp mot edvinshem och berghusa (läskigt med läsk), hem till mig igen och inte såg vi den minsta skymt av Julia cykel. Hemma hos mig kollade vi på bilderna från gårdagen (som även snart kommer befinna sig på Juhlin.fotogalleriet.se! ) sen gick Julia och blev avlöst av Sandra. Uppdaterade varandra om helgen innan jag och mamma gick in till grannen för att äta ännu en god middag.

Nu sitter jag här medan jag egentligen borde plugga. Aja, gräver fram ordspråket "Skit i det" och gör något vettigare... skriver blogg. Duktig kicka som vanligt!

We´re strong together, together forever!